自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

水晶宮

回覆:有無人完全唔羨慕昆凌?(JAY FANS 無謂入黎)

我冇羨慕昆凌可以嫁到周生。

我只覺得同自己鍾意既偶像拍拖結婚,又有個童話婚禮,好浪漫 + 夢幻咁囉。

伯爵府

引用:Quote:Miss_S 發表於 15-1-20 09:04 我唔羡

原帖由 jump.jump 於 15-01-20 發表
係….我好細個已經同自己講搵老公一定要眼大大雙眼皮,因為我眼大,但有隱性單眼皮基因(來自華人媽咪,我 ...
好想知你找到未?

水晶宮

引用:Quote:Miss_S 發表於 15-1-20 09:04 我唔羡

係….我好細個已經同自己講搵老公一定要眼大大雙眼皮,因為我眼大,但有隱性單眼皮基因(來自華人媽咪,我 ...
你最後果句倒三角死魚眼好好笑,即好似你頭像公仔對眼

jump.jump    發表於 15-1-20 07:29

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

引用:我!個啲好浪漫的婚禮片段都冇睇過

原帖由 zuzu888 於 15-01-20 發表
我!個啲好浪漫的婚禮片段都冇睇過
我睇咗,睇完都無任何感覺

唔好點評我,電話睇唔到點評

珍珠宮

引用:對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,

對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,講說話無句真,睇小女人,仲要有好典型既華人男人通病﹣﹣﹣覺得 ...
無 羨唔 羨慕,同枱食飯各自修行。

子爵府

引用:J+生的感情路有點似E麵;+不過,+J生利害些,+

原帖由 786 於 15-01-20 發表
J 生的感情路有點似E麵; 不過, J生利害些, 最後找了更年青的.
Agree

子爵府

對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,講說話無句真,睇小女人,仲要有好典型既華人男人通病﹣﹣﹣覺得 ...
Me! J生出晒名自大 好難頂

伯爵府

8331 發表於 15-1-20 09:17
好想知你找到未?
搵到嫁左個綠色眼睛既鬼仔,佢眼型好似兩粒大杏仁,佢個鼻仲好靚,同「慳 D 啦BABY」果個好似,不過係貨真價實既
優悠在澳洲

大宅

引用:Quote:Miss_S+發表於+15-1-20+09:04+我唔羡

Haha 無錯!我本身都係眼大鼻高,想第時小朋友似自己,但機會率只有50/50,所以除左補充營養等自己DNA strong D 之外,最直接嘅方法就係搵個靚仔做老公,所以一定唔會嫁周杰倫。我C6雖然係鬼佬但同我都幾似樣,D人成日話咩夫妻相,其實因為好多人潛意識會搵返D同自己似様嘅人做伴侶。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無乜感覺

公爵府

唔羨慕,因為覺得周生係好有才華,但同時好有藝術家脾氣,又俾人感覺花心,我羨慕佢阿媽多啲!

珍珠宮

引用:我覺得佢好花心, 唔係我的 Mr. Right. 可

原帖由 ChloeMa 於 15-01-20 發表
我覺得佢好花心, 唔係我的 Mr. Right. 可能大家俾個華麗的婚禮影響了.
me too!個男人往績不佳

珍珠宮

好媽媽勳章

我冇羨慕。點解要羨慕呢?
要我21歲時就結婚,冇曬自己,我點都唔制,況且我21歲先大學剛畢業,人生才剛開始喎!

男爵府

好媽媽勳章

回覆 786 的帖子

我覺得差很遠,其他唔講住先,婚禮都差很遠了......

水晶宮

唔羨慕
佢出名脾氣差
有才華(早期D歌真係眼前一亮,中後期只係不斷重複自己)。。。
但比人感覺好自大狂

細佬女見到偶像
見多幾年世面之後。。。。

子爵府

又唔係要你嫁,大家剝花生吧啦

伯爵府

我都無任何羨慕感覺,睇晒唯一覺得有趣味既係昆凌件婚紗好靚,周董還是那麼的不好看。

伯爵府

+3金熱血

引用:回覆+786+的帖子我覺得差很遠,其他唔講住先

原帖由 ching1117 於 15-01-20 發表
回覆 786 的帖子

我覺得差很遠,其他唔講住先,婚禮都差很遠了......
我講感情路,唔係講婚禮、其他。直接咁講,花心。

水晶宮

引用:Quote:原帖由 jump.jump 於 15-01-20 發表

原帖由 Miss_S 於 15-01-20 發表
Haha 無錯!我本身都係眼大鼻高,想第時小朋友似自己,但機會率只有50/50,所以除左補充營養等自己DNA str ...
其實因為好多人潛意識會搵返D同自己似様嘅人做伴侶。

→→有d咁的事??

伯爵府

回覆 jump.jump 的帖子

無感覺

首頁
12345...15

尾頁

跳至