自由講場

跳至

首頁
23456...15

尾頁

子爵府

引用:我覺得佢好花心,+唔係我的+Mr.+Right.++可

原帖由 ChloeMa 於 15-01-20 發表
我覺得佢好花心, 唔係我的 Mr. Right. 可能大家俾個華麗的婚禮影響了.
我就係

男爵府

引用:我覺得佢完全唔靚仔

原帖由 stepchobb 於 15-01-20 發表
我覺得佢完全唔靚仔
係根本就係樣衰,係好彩俾佢紅左先有今時今日

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:有無人完全唔羨慕昆凌?(JAY FANS 無謂入黎)

我唔羨慕佢嫁咗比邊個,我只羨慕佢個靚靚婚禮

大宅

我覺得太高調,女主角日後幸唔幸福,真係冇人知

子爵府

Poo得好勳章

唔知點解,自從黎生同基兒後,我對於年齡相差太大嘅組合,都不會特別羨慕,因為男人貪二十歲,又會貪其他人嘅二十歲希望佢地係特別的一對啦

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 jzzz1102 於 15-01-20 發表我

原帖由 54heima 於 15-01-20 發表
千萬鑽飾是贊助的
原來如此……………………仲以為勁過千億新抱添…………不過緍禮浮誇度勁過

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,

原帖由 jump.jump 於 15-01-20 發表
對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,講說話無句真,睇小女人,仲要有好典型既華人男人通病﹣﹣﹣覺得 ...
不嬲無留意佢哋,不過結婚係開心事,戥佢哋開心

禁止訪問

回覆:jump.jump 的帖子

大宅

引用:Quote:Miss_S+發表於+15-1-20+09:31+Haha+

睇彩數呀要,我識 4 PAIR 都係白男亞女既組合最近生左 BB,有一PAIR BB 完全唔似唐人,個阿媽抱 B 出街好似 ...
同意!都係睇彩數。我同C6係臉型,鼻同笑容似。

珍珠宮

2018復活節勳章

唔會羨慕,各人頭上一片天,各有前因莫羨人,活在當下

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+stepchobb+於+15-01-20+發表

原帖由 deckite 於 15-01-20 發表
你實在太老實!

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

引用:我冇羨慕昆凌可以嫁到周生。我只覺得同自己

原帖由 petitsomeone 於 15-01-20 發表
我冇羨慕昆凌可以嫁到周生。

我只覺得同自己鍾意既偶像拍拖結婚,又有個童話婚禮,好浪漫 + 夢幻咁囉。:wa ...
me too,外人表面睇,周董係超筍盤,實際係咪呢?不得而之,不過同自己偶像結婚,又有夢幻婚禮,好似小說既情節,好浪漫

男爵府

引用:Quote:原帖由 jump.jump 於 15-01-20 發表

原帖由 Miss_S 於 15-01-20 發表
Haha 無錯!我本身都係眼大鼻高,想第時小朋友似自己,但機會率只有50/50,所以除左補充營養等自己DNA str ...
你就好,我本身雙眼皮,鼻ok高,典型好乖既女仔樣,但個仔比老公強大DNA佔領左,個樣佬味重,係人見到都話“嘩,好似daddy\" 連99都話見到個孫就好似時光倒流,個仔變反bb

男爵府

no feeling

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 stepchobb 於 15-01-20 發表

原帖由 deckite 於 15-01-20 發表
冇人讚佢靚仔吧,不過有音樂才華,表演鋼琴時真係好charming,所以我都叫阿仔學好一種樂器,第時溝死女

伯爵府

不是J迷但都替兩位高興,好靚嘅一個婚禮

子爵府

引用:Quote:原帖由+stepchobb+於+15-01-20+發表

原帖由 bluetulip 於 15-01-20 發表
乜有人讚過佢靚仔
有呀。他的fans讚他靚仔。
我覺得靚 是他的才華

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,

對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,講說話無句真,睇小女人,仲要有好典型既華人男人通病﹣﹣﹣覺得 ...
其實真係個個台灣佬都係咁咩?

唔好講jay, 我不嬲都唔係發公主王子夢果d人,所以冇乜羨慕

珍珠宮

我唔羡慕,因為佢地結婚,關我咩事

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:實在太好,終於有人開帖講。呢幾日係咁轟炸

原帖由 bluetulip 於 15-01-20 發表
實在太好,終於有人開帖講。呢幾日係咁轟炸,好似世紀婚禮咁,又話羨慕又話幸福。

sorry, ...
呢d揾錢堆出來,傳媒寫多左啦

首頁
23456...15

尾頁

跳至