自由講場

跳至

首頁
34567...15

尾頁

珍珠宮

引用:對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,

原帖由 jump.jump 於 15-01-20 發表
對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,講說話無句真,睇小女人,仲要有好典型既華人男人通病﹣﹣﹣覺得 ...
從來只有患難真情先感動到我!所以一段婚姻唔係話夠豪就會感動羨慕…………反而羨慕司馬燕有個甘情深老公

子爵府

回覆:有無人完全唔羨慕昆凌?(JAY FANS 無謂入黎)

無羡慕!司馬燕個老公就正,又靚仔情深

大宅

引用:Quote:原帖由+Miss_S+於+15-01-20+發表Haha

原帖由 mininab 於 15-01-20 發表
你就好,我本身雙眼皮,鼻ok高,典型好乖既女仔樣,但個仔比老公強大DNA佔領左,個樣佬味重,係人見到都話 ...
哈哈,男仔似Daddy佬味重先有型呀!
我識一對夫婦,女嘅眼大大皮膚白,男嘅都高大有型,皮膚黑,單眼皮(似洗米華嗰種Feel), 佢地個大女同Daddy成個餅印,皮膚黑兼單眼皮,但細仔就似足媽咪皮膚白兼雙眼皮, 係好靚仔,但似女仔唔夠Man囉...💪

水晶宮

no feelings

子爵府

引用:Quote:原帖由+jump.jump+於+15-01-20+發表

原帖由 妹妹貓咪 於 15-01-20 發表
Me! J生出晒名自大 好難頂
哈,我都唔知點解覺得好難頂,可能j生唔係我偶像,佢啲歌我一首都唔識,睇新聞佢話結婚先知佢老婆乜水

Hi

翡翠宮

我……只當娛樂新聞睇,冇代入感........

子爵府

ahpoo 發表於 15-1-20 08:21
從來只有患難真情先感動到我!所以一段婚姻唔係話夠豪就會感動羨慕…………反而羨慕司馬燕有個甘情深老公

...
司馬燕依啲就真係幸福啦,病重都不離不棄
J生依啲,咪當場show睇下囉,唔覺有咩好羨慕,而且以前睇新聞佢好痴住個阿媽,所以做佢老婆都唔荒有得自主,咩都要聽99話,淨係依樣都夠我唔使羨慕

公爵府

引用:Quote:原帖由 bluetulip 於 15-01-20 發表

原帖由 Miss_S 於 15-01-20 發表
有科學根據㗎,雖然唔能夠套用係每個人身上,但大部分份人都會被嗰D同自己面相相似嘅人所吸引

...
我係大眼雙眼皮,經常俾人認做鬼妹(100%中國人,但父母本身都輪廓深),而我老公就細眼jay咁款,不過靚仔過jay

翡翠宮

減齡達人勳章

我,男的出名花心,唔相信婚後會修心養性,何況唔覺得佢靚仔。同埋兩人相距太大了

男爵府

完全冇感覺 一向冇留意佢地。。

水晶宮

引用:Quote:原帖由 bluetulip 於 15-01-20 發表

原帖由 fatyanyan 於 15-01-20 發表
有呀。他的fans讚他靚仔。
我覺得靚 是他的才華
佢都叫靚仔,唔怪得王宗堯比人叫男神

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:Quote:ahpoo+發表於+15-1-20+08:21+從來只

原帖由 咪肥媽媽 於 15-01-20 發表
司馬燕依啲就真係幸福啦,病重都不離不棄
J生依啲,咪當場show睇下囉,唔覺有咩好羨慕,而且以前睇新聞佢好 ...
因為j係單親家庭,媽咪湊大,所以其實都可以話佢孝順嘅,裙唔裙腳就唔知了。但希望奶奶唔好呷新抱醋啦

水晶宮

原帖由 good_pig 於 15-01-20 發表
呢d揾錢堆出來,傳媒寫多左啦
bk都好多

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

老公大自己15年,我完全唔羨慕lor

大宅

引用:Quote:原帖由+Miss_S+於+15-01-20+發表有科

原帖由 emimi 於 15-01-20 發表
我係大眼雙眼皮,經常俾人認做鬼妹(100%中國人,但父母本身都輪廓深),而我老公就細眼jay咁款,不過靚仔 ...
哈哈,咁即係代表你有性格,鍾意D同自己唔同或者自己無嘅野,例如:你有對大眼晴但就比你C6嘅小眼睛吸引住

珊瑚宮

環保接龍勳章

我囉,自己好地地,做咩羡慕人。佢哋自己幸福咪得囉,我唔識佢哋,點知佢哋為人性格

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

男爵府

琴日在另外一個post見到其他jm話他好專一的。同埋話j講過:嫁給他的女人會是公主(大概系甘講)…這句說話真的有打動到我的。至於個婚禮…太奢華啦!一d都吾溫馨。我最想要的婚禮,就是溫馨感。

男爵府

2018復活節勳章

羨慕有個童話式婚禮,唔羨慕有個好似周董甘嘅老公,對佢一向冇好感

男爵府

年齡相差太大,我驚無好結果好似黎明同樂基兒咁,男嘅花心唔靚仔為結婚而結婚,女嘅咁細個乜都未玩過就結婚,唔多睇好

伯爵府

引用:對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,

原帖由 jump.jump 於 15-01-20 發表
對台灣佬零好感,大男人,最叻吹水車大炮,講說話無句真,睇小女人,仲要有好典型既華人男人通病﹣﹣﹣覺得 ...
我媽咪係台灣女人,亦都做佐奶奶,但佢唔會擺奶奶款喎,同我嫂相處都好好。所以我諗呢d野唔關種族事既。

首頁
34567...15

尾頁

跳至