懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人會請陪月?點請?分享下.

如題

別墅

Re: 有冇人會請陪月?點請?分享下.

以我所知”明愛”有個部門是提供陪月修讀課程,跟著他們會為成績滿意的同學做轉介工作的,是免費介紹。好像可以叫那些學員試工添!!!

你們可試打電話 27413767 問下詳情

希望可幫到你,我自己就好彩有媽咪幫!!

大宅

Thanks, 據我所知工聯會都有陪月服務,我想問下用過的媽媽意見.定係請屋村c9幫手好?

大宅

聽講循道衛理都幾好架!係BK o既媽咪都有介紹過.

查詢:23422244 (Ms. Koo/Ms. Wong)

手續:先填form(your requriement),make appointment & then interview!

大宅

我會請陪月, 因為我想有人煮飯煲湯比我, 同幫我少少揍bb.

有冇請過陪月嘅媽咪分享下, 如果我想佢煮飯煲湯同幫bb沖涼, 請幾多個鐘好呢?

民房

有冇人會請陪月?點請?分享下.

是有好多人會請陪月,時間你可以自己決定,價錢可以商議.
給你電話:93437786自己同佢傾啦
Auntie_Luk :hammer: :wave: :lol:

大宅

auntie_luk

個電話號碼係邊個架? 陪月? 可否介紹下先呀? 唔該:-P

大宅

我想問陪月會唔會幫手做家務ga (e.g.掃地拖地)

複式洋房

循道衛理真係幾好, 我試過.

會做: (1)幫bb沖涼, 餵奶等.(2)煮飯 (3)補品 (4) 簡單家務, 如拖地

一星期五天, 每天6小時, 都係$5200

男爵府

hkcindy,

我二月頭生左bb, 我係有請陪月幫手架 ! 如果我無陪月都真係唔知點算好囉 ! 因為我係開刀生, 所以第一個月唔可以補身, 我個陪月幫我做左2個半月, 我都係全靠佢照顧我日常三餐, 燉補品, 湊bb(餵奶, 沖涼 ... etc). 我個陪月一星期返6日, 每日做8個鐘. 我覺得最少每日要做6個鐘, 因為其實佢都幾忙下架 !

大宅

chantessa

妳個b好得意呀....

妳個陪月係米好好? 可否介紹比我呀? 噤要幾多$$? 我住黃大仙架.

thanks.

男爵府

hkcindy,

Please check PM.

大宅

我剛book 了個陪月呀, 睇孕媽媽知既, 一星期六日六個鐘 $4800, 可check this website:
http://hk.geocities.com/yanyeebb2003/

別墅

chantessa

I am interested too, would you please PM the details to me also? Thanks very much.

民房

我都試過陪月, 如果無陪月, 有真的幾麻煩, 因實在唔夠訓, 半夜要起身餵奶, 老公又不太懂幫手, 又要餵人奶, 如有陪月, 起碼日頭我可訓覺, 其他事情就交比陪月做。我用過也不錯的, 有興趣可pm我。 :-P

民房

如:同BB沖谅,熬燉品,替產婦保健,到醫院送飯等..........
Auntie_Luk :hammer: :wave: :lol:

別墅

chantessa,
can you PM your 陪月 to me? How much for the charges? I'm going to deliver my B early Nov.
thks,
qqbma

別墅

維尼熊,
Can you PM me also? I'm interested. thks.
qqbma

大宅

chantessa,

可否 pm 我陪月的 details?

[email protected]

複式洋房

chantessa and 維尼熊,

Please PM the contact details and cost for your 陪月. Thanks!

hagrid

首頁

尾頁

跳至