論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

平時不在家會否給印印坐sofa?

平時不在家會否給印印坐sofa?

子爵府

牛年勳章

Re: 平時不在家會否給印印坐sofa?

我冇講明比唔比佢坐架,不過我知佢有坐,但係我覺得唔係咁大問題,所以都冇話過佢!!!
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

複式洋房

其實我都覺得問題不大,只係想問下大家睇法

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

平時有人響屋企,印印好識趣咁係唔會坐sofa(另外坐的),但無人時得bb同印印我覺得就無問題啦~~

水晶宮

我個阿菲都係咁. 我同老公唔係屋企, 佢會同BB在sofa玩, 講故仔, 喂奶,…. 我地o係到, 佢唔會坐sofa.
angelfan07 寫道:
平時有人響屋企,印印好識趣咁係唔會坐sofa(另外坐的),但無人時得bb同印印我覺得就無問題啦~~
該用戶已被刪除

大宅

講真丫,平時屋企無人,我就真係唔知個印印有無坐梳化,不過,如果佢做晒嘢得閒,我諗佢都唔會坐梳化的,因為我諗佢都會做吓自己嘢卦.

民房

我D sofa 都係布做既, 本來都冇乜大問題, 但有幾次俾我發現sofa坐位有一搨搨深啡色乾涸物體, 多在同一seat發現(她常坐的位置), 問她都肯定冇答案, 洗又甩不掉, 所以下令她以後不可坐布sofa, 要坐就坐其他椅子, 不過我估我不在時她都照坐sofa.

大宅

我都冇同佢講坐唔坐得, 不過佢就自己搬櫈坐(當我地0係屋企0個陣), 但係無人0係屋企就唔知喇, 不過問過佢佢就話冇囉!!
[size=large]凱澄 6月24日 出世喇!!凱盈 3月17日出世喇!!

複式洋房

正常都不准坐,但係你又唔在家.佢訓你張床都唔知啦!!

大宅

講左唔好就算
費事check住佢要自己勞氣

水晶宮

Hellokm,
題外話, 你阿b表情多多, 好得意呀. B仔定B女黎架? 而家幾大呀?

首頁

尾頁

跳至