嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

你地BB出牙是否一只一只咁出還是打孖出的?

如題

別墅

Re: 你地BB出牙是否一只一只咁出還是打孖出的?

我個仔同時間一齊出下面兩隻牙, 不過會一隻出多少少一隻出慢少少, 不過到後未兩隻牙係一同長度

伯爵府

sky_sky 寫道:
我個仔同時間一齊出下面兩隻牙, 不過會一隻出多少少一隻出慢少少, 不過到後未兩隻牙係一同長度

我奀豬都係咁嫁...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我仔仔係2隻2隻咁出架...不過到依家都只係得8隻牙仔

大宅

my daughter also cut out 2 at the same time, 2 at the bottom first, then 2 at the top, and again 2 and 2 but one time, she has 6 cut out at the same time. she now has 15 teeth... she is only 1 year old!

男爵府

畀面勳章

我個女一次過出四隻(上面四隻)。

伯爵府

我個仔都係一次出4隻牙,之後就打孖出。

大宅

好媽媽勳章

我女都係2隻2隻甘出

首頁

尾頁

跳至