美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我天生d頭髮好拱好多又乾,不過唔算好曲,但係我都需要年年整直髮,都整左十幾年
想直髮keep得好,平時一定要吹頭同埋自己做多d treatment

公爵府

引用:Quote:原帖由 jackie1986 於 15-03-08 發表

原帖由 bananaGi 於 15-03-09 發表
平。新北江。600
邊度叫新北江?

洋房

Macy3759yip 發表於 15-12-10 11:20
終於去左hair corner 搵Vanness Leung
佢話幫我用最新既第4代負離子藥水做(好似日本野) 連埋一個叫雪芭嘅t ...

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
果然冇介紹錯 昨天去左整負離子
時間唔算太長 剪埋大約4 hrs 左右 (本身頭髮又多又長)
髮型師又細心,幫我分析點整會好睇,用既藥水ok ,味道又不會太難聞(emoji)(emoji)。髮質順過之前好多!因為用左最新既電前後護理(雖然貴dd) 但都值得。
髪型師比較著重髮質既護理,原本我想電曲個尾,佢都唔比(emoji)佢話想我養靚返D髪質先喎,我感覺佢想整靚我個頭多過賺錢咁,同其他髮型師唔同(個人觀點)

大宅

畀面勳章

引用:Quote:Macy3759yip 發表於 15-12-10 11:20

原帖由 Hunghunghung 於 15-12-13 發表
(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
果然冇介紹錯 昨天去左整負離 ...
我想問,整左幾錢?

洋房

kawaii262003 發表於 15-12-13 21:47
我想問,整左幾錢?

Total 2xxx ( 要check返單先知)

Vaness 剪頭髮收 $550
我介紹左家姐同媽咪去(浄係剪)
佢地都話OK

複式洋房

Hunghunghung 發表於 15-12-18 15:26
Total 2xxx ( 要check返單先知)

Vaness 剪頭髮收 $550

哈哈 我老公都揾左佢剪
剪完型左好多 (佢自己覺得) (emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

引用:Quote:原帖由 garyterri 於 15-01-21 發表

原帖由 elong 於 15-01-22 發表
我整負離子整左十幾年(由18歲整到而家34歲,因天生太曲,一年要整兩次)
整過好多間,
暫時係得兩間我覺得係 ...
請問以你所見,這間电曲髮ok 嗎?

男爵府

請問將軍澳區有冇好介紹?
謝謝!

複式洋房

回覆:我好想搵間整負離子直髮salon

我做開嗰間系青衣

禁止訪問

引用:我做開嗰間系青衣

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

荃灣silver salon都整得好好
我個頭又粗又多又硬
整完變左第2個樣

禁止訪問

禁止訪問

引用:我天生d頭髮好拱好多又乾,不過唔算好曲,

大宅

我在neo classic for hair整頭髮呢~呢間整得幾好, 不過價錢幾貴 :p 但你可以考慮下, 我搵開icefire (女人黎的)

大宅

回覆 QTIN 的帖子

青衣邊間呀?

禁止訪問

珍珠宮

up

洋房

Macy3759yip 發表於 15-12-10 11:20
終於去左hair corner 搵Vanness Leung
佢話幫我用最新既第4代負離子藥水做(好似日本野) 連埋一個叫雪芭嘅t ...

我本身整開負離子直髮,一直都想試下電曲髮尾,但係又驚出事(emoji)

見到你介紹呢個髮型師好似唔錯 Hair Corner 又係大型Salon

心思思想試下 但你覺得/有冇朋友 搵過佢電過曲髮呢?

請比D意見小妹 (emoji)

複式洋房

Wongbobopp 發表於 16-3-13 21:28
我本身整開負離子直髮,一直都想試下電曲髮尾,但係又驚出事(emoji)

見到你介紹呢個髮型師好似唔錯 Hair ...

vanness 係幾好架!真心覺得佢相當細心(emoji)(emoji)以前試好多髮型師都馬馬虎虎(emoji)
感謝樓上JM介紹啊(emoji)(emoji)

至於電髮我過年時剛有位朋友試過,我覺得超靚又自然,但vanness話本身髮質靚都好重要⋯⋯叫我多D做下Treatment保養下先好諗(emoji)

總括黎講 呢段期間都介紹不少本身既朋友去,多數都好滿意!
你可以book 佢剪下頭髪了解下先囉!

男爵府

Macy3759yip 發表於 16-3-17 15:12
vanness 係幾好架!真心覺得佢相當細心(emoji)(emoji)以前試好多髮型師都馬馬虎虎(emoji)
感謝樓上JM介紹 ...

請問可否pm stylist 電話

我都係天生卷,天勁多頭髮,中學開始負離子做左1x年都無一間叫做好好

首頁
12345...6

尾頁

跳至