烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人知道"囍宴"的電話?

如題

洋房

Re: 有無人知道"囍宴"的電話?

電話: 熟客才有 (I'm not a 熟客 )

Perhaps you may try this
聯 絡 方 法:[email protected] (e-mail)

別墅

好媽媽勳章

My friend told me the booking is full until June for weekdays and until August for weekends!!!!

大宅

係唔係真係咁好食呢?有無試過既朋友可以講下!

男爵府

果個老闆叫Jacky,好靚仔,好好人的。佢以前係開studio,後來轉做私房菜,係香港私房菜中的奇蹟,因為開業多年仍然客似雲來;到現在仍要book成半年先可以品嚐。
而且佢仲有出食譜的。

好唔好食係見人見誌的,我覺得好唔代表人地覺得好,所以都係要自己親身去試下先知道。﹝我覺得真係幾好食﹞

你係唔係想去,我可以比佢個電話你,pm我啦~~~我唔想好似買廣告咁!

複式洋房

I want to know the phone number too, please PM me, thanks!

大宅

can you give me the shop tel and more detail.

Thanks.

別墅

大概幾錢一位?有幾多道菜? Thanks.

民房

Can you please pm to me? Thanks.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題