婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我姑仔比我老公細一年,在我拍拖時已時時當自己是阿哥的經理人,當我準備結婚時仲多多意見,我不肯聽從就對白痴99講,結果攪到99比面色我睇~~~好啦,結完婚一直不肯叫我阿嫂,我就不理她,結果她快要結婚啦,她怕我唔比老公去婚禮,就MSN話"其實我都唔係好憎你" (我心諗.我好憎你!),"我愛阿哥一定多過你愛我阿哥","你只是我阿哥暫時的老婆,我是阿哥永遠的阿妹",我頂呀~~~有人會咒自己阿哥離婚的嗎? 最衰我老公仲係心中有妹...........好似有人同自己搶老公咁.....

禁止訪問

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 adawuhiu 於 08-5-10 23:38 發表
我姑仔比我老公細一年,在我拍拖時已時時當自己是阿哥的經理人,當我準備結婚時仲多多意見,我不肯聽從就對白痴99講,結果攪到99比面色我睇~~~好啦,結完婚一直不肯叫我阿嫂,我就不理她,結果她快要結婚啦,她怕我唔比老公 ...

嘩 ! 你姑仔都好有戀兄情誼結wor ! 有樣野佢永遠都鬥唔過你, 就係你可以同佢阿哥生仔, 佢得咩 ? 真係short short dei

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

she is crazy ! how old is she?:;pppp:

伯爵府

我會同佢講,我祝你好運,我希望你冇一個好似你咁變態嘅姑仔!:;pppp:有時D人講D嘢,真系想"兜"巴星佢.我姑仔夠話我亞哥以前好錫我架,不過而家...但系我同佢亞哥結咗婚十幾二十年喎?!以前系未你BB果時呀?

[ 本文章最後由 JFL 於 08-5-11 00:48 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

好似我D姑仔...
我D姑仔又係咁...
話自己幾愛個亞哥...

大宅

咁你叫佢去嫁你老公啦
你姑仔真係腎腎地
歡迎參觀我的個人網頁

大宅

你姑仔簡直係白痴

大宅

其實我都係人哋姑仔X2,
但我真係永遠都唔明點解有d女人會無啦啦揾個阿嫂麻煩,
乜故意同阿哥老婆作對好好玩嘅咩??
一家人都開開心心,相處融洽
會辛苦過日日無無謂謂同人鬥氣嘅咩??
你姑仔係咪傻??
樓主你都唔駛嬲啦,佢愈係咁講即係代表佢愈妒忌你lor,
下次佢再講佢愛佢阿哥多過你愛你老公,
咪答佢:「係咩?嘻,等我話俾你阿哥聽先,
有人愛真係好幸福,你阿哥我老公日日一起身都同我講,
老婆大人係我嘅至愛,真係寃鬼氣,嘻 !!」

男爵府

超似我姑仔呀!
我同老公仲拍緊拖時,姑仔試過當住我面好慘咁既樣同老公講:你而家最鍚果個唔係我! (我真係好想嘔!!! )

大宅

你姑仔勁有問題!

大宅

唔好同你姑仔講野,俾番個message你老公睇,叫你老公一定要處理咗件事去, 話你老公知e+唔係你搞事係你姑仔臨嫁都係度玩野,同你老公講如果佢唔理就俾99/你姑仔老公睇,等佢知道邊個醜都好

呢d人三分顏色上大紅,你讓佢一次,佢只會得寸進呎,係咪佢都唔likey你架啦, 等其他知道佢點對你都好,唔駛佢成日扮鵪鶉,等佢知道你唔好恰

大宅

原文章由 牛精仔 於 08-5-10 23:56 發表

嘩 ! 你姑仔都好有戀兄情誼結wor ! 有樣野佢永遠都鬥唔過你, 就係你可以同佢阿哥生仔, 佢得咩 ? 真係short short dei

講得好!!!!

吹到佢啤啤聲~~~

禁止訪問

大宅

諗到你姑仔個段都覺得好核突 ......邊有人會咁講嘢

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我想打泠x我同你相反,我係人阿嫂,又係人姑仔,但自問對阿嫂幾好,但佢成日响我背後講我吾好,我搵幾$個月佢都要知果d人,(我無戀兄情意結架,),so我現在都吾同佢講野,反而我同姑仔相處幾好

大宅

畀面勳章

你個姑仔好變態呀.....意為係msn同你和解會好d......又唔知自己中文表達能力差.....要講就當面講啦.....仲講埋呢d野.......嚇死人咩.....

等待驗證會員

你叫姑仔個老公一定要同姑仔做婚前檢查,特別係要騐下精神科,佢D戀兄情意結咁唔正常,認真要睇下精神科醫生:;pppp:

男爵府

原文章由 吹吹水 於 11/5/2008 04:27 AM 發表
99一定幫個姑仔,仲大聲話佢係我個仔永遠寶貝妹,你仲嬲

99一定幫個姑仔 ------ 依個就緊架嘞~ 不過完全唔係問題!!! as long as 老公係幫自己就掂哂~~~~~

首頁

尾頁

跳至