美容扮靚

跳至

首頁
23456...24

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我都想知邊度有sample賣

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我都想知邊度有sample賣

複式洋房

Can you pm me, many thanks!!

珍珠宮

Now I think SkinMedica is better than Skin Ceuticals.
SkinMedica TNS illuminating eye cream!!!

原文章由 choiwai 於 08-5-17 14:59 發表
最近發現skin ceuticals的eye gel 及 eye cream仲好,佢做到jabu'she 的去眼乾紋,而且做得更好!而且佢減退左我長期黑眼圈的問題.

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

複式洋房

原文章由 LamLamMummy 於 08-5-17 21:22 發表
[can u pm me,thanks a lot]

原文章由 choiwai 於 08-5-17 18:05 發表
睇你自己想方便定點啦...
用JABU'SHE就一支搞掂,日頭夜晚都係果支.
而SKIN CEUTICALS ...

Choiwai,

Would you please also pm to me Thanks.

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

洋房

回覆 #17 bobo721 的文章

其實係因為乾先出眼紋啫,咁jabu'she eye cream有保濕作用,所以用完會減少眼紋咯.

洋房

回覆 #15 yu-ma 的文章

如果你用day & night cream太油,你不如轉skin ceuticals daily moisture用啦,佢又保水又唔笠.

洋房

回覆 #10 cowgirl 的文章

我一路都喺加拿芬道王醫生度買開,佢個姑娘俾sample我都唔駛收錢喎...點解要收架??

洋房

回覆 #8 wai001 的文章

姑娘俾過SkinMedica TNS illuminating eye cream我試啦..開頭幾日覺得幾好,不過一星期後發覺眼袋位置乾左d...

洋房

回覆 #6 amy1111 的文章

其實eye gel唔會無用,只係佢比ce ferulic稀,其實用eye gel打底,再用佢隻eye cream唔錯.
如果用skin ceuticals搽眼,未必人人都得,因為佢濃度都幾高.而且佢都算係潤,再加埋潤的jabu'she eye cream......呢個配搭我岩岩試左.依家感覺好似潤左少少.

洋房

回覆 #6 amy1111 的文章

水貨店我唔敢去啦,我買開果個醫生果d正貨都唔係好貴咋,格過哂價買得過.

洋房

Lancome &Shiseido

珍珠宮

SkinMedica TNS illuminating eye cream is for firming and reducing wrinkle only. For moisturizing, I am using the Bicelle B5 gel on the face as well as the eye area!!!

原文章由 choiwai 於 08-5-20 00:55 發表
姑娘俾過SkinMedica TNS illuminating eye cream我試啦..開頭幾日覺得幾好,不過一星期後發覺眼袋位置乾左d...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

原文章由 choiwai 於 08-5-20 00:50 發表
如果你用day & night cream太油,你不如轉skin ceuticals daily moisture用啦,佢又保水又唔笠.

我e+無用 jabushe eye cream 啦, 對我來講好立, 我在千葉草買左 skin ceuticals eye cream + skin firming cream , 攞左隻
eye gel 的sample, 遲d會買埋 skinceutials ce feruilc 試下.

[ 本文章最後由 yu-ma 於 08-5-20 23:25 編輯 ]

男爵府

原文章由 marinchan 於 08-5-19 17:33 發表
choiwai,
你可以pm JABU'SHE & SKIN CEUTICALS D資料俾我嗎? 我想睇吓兩隻邊種好,同埋喺邊度買.Thanks!!!

Choiwai,

Me too. thx!

洋房

回覆 #2 yu-ma 的文章

你買左幾錢呀????

洋房

我用緊一隻eye gel可以做埋eye mask

首頁
23456...24

尾頁

跳至