美容扮靚

跳至

首頁
45678...24

尾頁

大宅

原文章由 muibe-ma 於 08-5-23 22:06 發表
請問有無人用過SkinMedica TNS Illuminating Eye Cream / NeoStrata Bionic Eye Cream / Hylexin Serious Dark Circle? 邊隻好用? 我見雜誌極力推介Hylexin Serious Dark Circle. 請有用過既姊妹分享一下意見. 謝謝! ...

我用過hylexin, 不過都係冇咩效. 不過我朋友極力推介話好work, 所以結論係我既黑眼圈係死証黎架.

我響美國macy's 買, US$95, 平香港好多.

而加用雪花秀, 黑眼圈係淡左... 但同時又皮膚敏感... 對眼出粒粒呀!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

謝謝分享! 我見雜誌講得咁掂. 所以想知道係咪真係好用.
不過如果買的話. 我諗我會上網BID. 平好多.

原文章由 pluie 於 08-5-25 21:35 發表

我用過hylexin, 不過都係冇咩效. 不過我朋友極力推介話好work, 所以結論係我既黑眼圈係死証黎架.

我響美國macy's 買, US$95, 平香港好多.

而加用雪花秀, 黑眼圈係淡左... 但同時又皮膚敏感... 對眼出 ...

禁止訪問

大宅

原文章由 marinchan 於 08-5-19 17:33 發表
choiwai,
你可以pm JABU'SHE & SKIN CEUTICALS D資料俾我嗎? 我想睇吓兩隻邊種好,同埋喺邊度買.Thanks!!!

choiwai,

Me too! Thanks!

子爵府

Jabushe eye cream

Hi,

How much and where can buy? Can you PM to me?
Many thanks!!

原文章由 amy1111 於 08-5-12 17:28 發表
我之前用過好多好多隻眼霜, 因我的眼尾及眼袋都"幾"多眼紋, 好想整走去....因我都已32 啦!唉!!

我近日試左Jabushe隻抗紋眼霜, 發覺幾有效, d醫生勁推介我用, 話我有眼紋同眼袋都好適合用. ...

大宅

Where to buy and how much????

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

I also want to know
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都想知呀.

大宅

我都有眼紋.眼袋.油脂粒.(d油脂粒做facia都5可以整走去.因為好細粒)唉!!

試過瑞士魚子眼精華素同眼霜.一個月之後我d眼紋.淡左
眼袋細左.油脂粒冇左好開心呀 .我現在都係用佢.用左大半年啦
我前用過好多好多隻眼霜.都冇呢隻咁好
我都已經32 啦!不過冇人估到我年齡 .已為我2幾歲

大宅

Please pm me for the info of Jabushe eye cream, thanks!!

大宅

原文章由 joessyton 於 08-5-31 13:09 發表
我都有眼紋.眼袋.油脂粒.(d油脂粒做facia都5可以整走去.因為好細粒)唉!!

眼袋細左.油脂粒冇左好開心呀 .我現在都係用佢.用左大半年啦
我前 ...

Joessyton,

請問是甚麼牌子? 在哪兒買?

大宅

choiwai,

Please pm me for the info of Jabushe eye cream, thanks!!

大宅

請問jabushe隻眼霜會唔會太潤生油滋粒?

男爵府

原文章由 LovelyBB06 於 08-5-31 23:45 發表
請問jabushe隻眼霜會唔會太潤生油滋粒?

會呀, 我用幾日都出油脂粒.

複式洋房

原文章由 amy1111 於 08-5-12 17:28 發表
我之前用過好多好多隻眼霜, 因我的眼尾及眼袋都"幾"多眼紋, 好想整走去....因我都已32 啦!唉!!

我近日試左Jabushe隻抗紋眼霜, 發覺幾有效, d醫生勁推介我用, 話我有眼紋同眼袋都好適合用. ...

可否PM我, 幾多錢同係邊到有得買, thank you

洋房

我地又無事喎.

洋房

回覆 #14 amy1111 的文章

我喺我買果個醫生度都見過無線d2線藝員等睇啦....不過邊個睇都唔關我事,最緊要係呢個醫生好人,又唔會劏人亂收錢.

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章

可否告訴我那牌子. how much ?

原文章由 joessyton 於 08-5-31 13:09 發表

我前 ...

首頁
45678...24

尾頁

跳至