跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

黎啦!...啦...啦...啦...啦............................啦!

子爵府

原文章由 得意媽 於 08-5-11 00:24 發表
黎啦!...啦...啦...啦...啦............................啦!

好! 開檔:D :D

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 HeiMarie 於 08-5-11 00:33 發表

好! 開檔:D :D

眼明手快喎

子爵府

天日有無雨

伯爵府

醒目開學勳章

多雲...........

公安都想搵定去, 你地莫非要郊遊

轉貼自天文台:

大 致 多 雲 , 初 時 有 幾 陣 驟 雨 。 氣 溫 介 乎 21 至 26 度 。 吹 和 緩 北 至 東 北 風 , 後 轉 吹 東 風 。

[ 本文章最後由 得意媽 於 08-5-11 00:39 編輯 ]

子爵府

后日呢

伯爵府

醒目開學勳章

日期11/5
(星期日)
12/5
(星期一)
13/5
(星期二)
14/5
(星期三)
15/5
(星期四)
16/5
(星期五)
17/5
(星期六)
天氣
大 致 多 雲 , 初 時 有 幾 陣 驟 雨 。 天 晴 乾 燥 , 但 有 煙 霞 。 天 晴 乾 燥 。 天 晴 。 天 晴 。 部 分 時 間 有 陽 光 。 有 幾 陣 驟 雨 。
北 至 東 北 風 4 級 , 後 轉 東 風 4 級東 至 東 北 風 4 級東 至 東 北 風 4 至 5 級東 風 5 級東 風 4 至 5 級東 風 4 至 5 級東 至 東 北 風 4 至 5 級
溫度(oC)2126232923292227222823282328
相對濕度(%)65 至 9050 至 7550 至 7560 至 8560 至 8565 至 9075 至 90

子爵府

tks,真快手
天日溜冰, 落雨無得玩!
后日揾定去

伯爵府

醒目開學勳章

基本上我成日上網睇天氣

子爵府

cissy 有乜長期學嘅課外活動?

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 HeiMarie 於 08-5-11 01:03 發表
cissy 有乜長期學嘅課外活動?

5敢set 長期住, 5同小學有5同既小一預備班, 費時撞期.

不過, 點為之長期, cissy 不嬲打游擊

子爵府

原文章由 得意媽 於 08-5-11 01:10 發表

5敢set 長期住, 5同小學有5同既小一預備班, 費時撞期.

不過, 點為之長期, cissy 不嬲打游擊

即是話cissy 開始找到興趣所在未?

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 HeiMarie 於 08-5-11 01:26 發表

即是話cissy 開始找到興趣所在未?

哦! 都有架, 佢c lur 我同佢報"自衛術", 我話等你再大d, 定性d先啦, 因為平時人地同佢玩即咋+e果d, 佢就出真拳, 細既就比佢打到, 大既人地5好意思還手佢就以為自己好叻.

重有電子琴, 由於係係學校學如果完kg 都5知係邊到學好.

我重想搵書法佢學, 因為佢都幾有興趣, 要lur 住公安同佢寫, 但公安又教得好c 惡架播.

其實佢咩都鍾意玩, 只有鋼琴1樣話5學, 都成2件前lu.

[ 本文章最後由 得意媽 於 08-5-11 01:37 編輯 ]

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原文章由 得意媽 於 08-5-11 01:32 發表

哦! 都有架, 佢c lur 我同佢報"自衛術", 我話等你再大d, 定性d先啦, 因為平時人地同佢玩即咋+e果d, 佢就出真拳, 細既就比佢打到, 大既人地5好意思還手佢就以為自己好叻. ...

禁你仲比佢學
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 M&A Mom 於 08-5-11 01:35 發表

禁你仲比佢學

冇學啦, k1係學校學左1年, 冇咩架, 到k2 既thu 撞左期係迫住冇得玩, 見佢話好掛住(因為都wk wk 撞到亞sir黎教) k2 暑假米同佢玩2個月law, 如果佢5係咁, 今暑假我都同報既.

子爵府

原文章由 得意媽 於 08-5-11 01:32 發表

哦! 都有架, 佢c lur 我同佢報"自衛術", 我話等你再大d, 定性d先啦, 因為平時人地同佢玩即咋+e果d, 佢就出真拳, 細既就比佢打到, 大既人地5好意思還手佢就以為自己好叻.

重有電子琴, 由於係係學校學如果完kg 都5 ...

唔係有武術理論 ge 咩

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 HeiMarie 於 08-5-11 01:44 發表

我都有好多家庭理論, 幾歲細路仔肯5肯同你完全遵守丫, 人係有正邪2面, 可能cissy 未夠定力

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原文章由 HeiMarie 於 08-5-11 01:44 發表

matthew 個d 學都冇學過,有時炸+e 同亞妹玩都聽澎澎聲,所以佢地一定唔識留力!
好似劍擊,人地問做乜唔比埋JJ 學,我話兩個都學,一陣我落街買餸,佢兩個一人一把劍互片,會見報架
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

原文章由 得意媽 於 08-5-11 01:49 發表

我都有好多家庭理論, 幾歲細路仔肯5肯同你完全遵守丫, 人係有正邪2面, 可能cissy 未夠定力

係嘅係嘅!

子爵府

邊道學游水好??

首頁

尾頁

跳至