跳至

首頁

尾頁

大宅

媽咪??
奶奶??
定係自己呀??

近排我成日諗呢個問題....
我99同大姑9講左好多年話想要花,但係大姑9咁多年都冇送話花貴.......
99叫我地返亞媽度食飯,今年唔駛陪佢食,所以我今次自己整12支玫瑰花(20蚊包,自己卷果d)俾99,等佢開心下!!!

星期日晚我會同老公返我亞媽度食飯,叫老公俾錢,就當係母親節請亞媽,我都會整12支玫瑰花俾媽咪....

但係諗諗下,咁我自己呢??mouth:mouth:" />
結婚第一年(06年),老公係"玩具反斗城"買左支[玩具玫瑰花]俾我(係我話要佢先肯買),跟住果3晚我都攬住支玫瑰花訓教.....

事實我一聞花就會嘔,所以老公唔會買真花俾我..

07年就好似冇左呢個節日咁,唔知今年佢會有咩表示呢??

禁止訪問

睛靈勳章

子爵府

今年既母親節, 對我嚟講好特別, 因為咁啱又係我生日....
今日我囝囝買左支康乃馨比我, 佢都係2岁7個月咋, 我真係好開心架.....
至於我媽咪, 我琴晚同我兄弟姐妹同我媽咪係屋企搞左個大食會, 好齊人, 好開心, 我除左親自下廚, 重比左錢我媽咪添....

大宅

好媽媽勳章

我今人好開心, 囡囡同工人去左買花送比我

學校又教囡囡做左張咭送比我, 好靚的, 有我同囡囡的合照啦...

首頁

尾頁

跳至