論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

賓賓驗身

個agent話佢地包埋個賓實o係菲律賓o個邊o既驗身,但如果唔放心就要自己出錢o係香港幫佢驗多次喎!

請問你地o既情況又係點呢?如果香港驗身,係咪普通診所都有得驗? 價錢如何? 有冇港島區好介紹?

唔該晒!
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 賓賓驗身

hello,
我都想知, 如果個印庸拒絕係香港再做body check, 咁點呀??
tks

大宅

個工人係唔可以拒絕驗身的,我哋上工都要驗身啦,如果個印印拒絕驗身,叫agent搞返掂佢,同佢講,一係乖乖哋驗身,一係叫佢返歸,我咁耐都未聽過有印印拒絕驗身.

民房

佢會唔會係誤會0左以為要佢自己俾錢呀? 定係自己知自己事, 所以0係香港唔敢驗?

大宅

I will arrange another body check in hong kong as i think it is more trust-worthy :)

you can have the body check in nearby clinic. it costs around 600-700 HKD.

請問你地o既情況又係點呢?如果香港驗身,係咪普通診所都有得驗? 價錢如何? 有冇港島區好介紹?

唔該晒![/quote]

複式洋房

The one I'm using is around $500
BB

子爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

大家都會為新エ人験身、但放完假續約的舊工人你地有無要工人験身呢?

首頁

尾頁

跳至