網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:想淘好似 Dyson 那種吸塵機

我用夜貓菲兒寄落黎( 買之前已問過,可以寄的)

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:我之前用伊來克斯,用了一年便打了柴!後來

原帖由 wywong1002 於 15-01-28 發表
我之前用伊來克斯,用了一年便打了柴!後來在bk電到有jm在淘寶買了小狗,評價十分高!價錢又平, 可以買了 ...
其實我係想搵似dyson外型的直立式吸麈機,主要吸廳,小狗不是直立式呢

不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

複式洋房

第二部買了同事,原來佢以前都係果間公司做過,話唔錯架果間公司出品,但佢問左我一個問題後,我唔知買唔買好佢問我唔係已經有uv燈同吸塵機咩

大宅

引用:我剛買了第二部, 等收貨

原帖由 pprabbit 於 15-01-25 發表
我剛買了第二部, 等收貨
等你分享

大宅

拍了2號,今晚到手,好好用,
估唔到500W都好好吸,又夠輕
不過有缺點係d熱風吹去手肘位,唔舒服
另外送個小吸頭,似吸塵moon,但係完全係廢的

象牙宮

sherryyeung 發表於 15-1-23 11:53
Dyson 係好好, 但我唔捨得比工人用,
但又想搵呢類比工人吸, 因為家中成日會有頭髮甩, 有擦膠碎等,
傳統式 ...

HK 地方細. 吸塵機 太大, 唔方便, 輪盡, 不灵活. 搵自己笨. ...
不占地方, 小形.

傳統式開機都幾唔方便, 吸時又輪盡,
比工人用, 唔需太貴. 日日清掉塵. 吸力會更強.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

多謝分享,我都想買....

男爵府

人仔計港紙都3百幾 仲要運費
又唔知好唔好
不如睇香港平平地啲手提機有時特價都係799
我覺得有信心啲 又有保養 電壓又岩

象牙宮

wywong1002 發表於 15-1-28 21:04
我之前用伊來克斯,用了一年便打了柴!後來在bk電到有jm在淘寶買了小狗,評價十分高!價錢又平, 可以買了 ...

用伊來克斯,用了一年便打了柴!???
你自己用的, 还是比工人用?

用的人不當...電机易坏.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

淘左呢部。啱啱試用。力道夠仲係三腳插頭

別墅

火車媽媽 發表於 15-1-30 23:10

你好,請問呢個有冇得吸塵蟎?
唔該哂!

複式洋房

andysin 發表於 15-1-29 23:04
拍了2號,今晚到手,好好用,
估唔到500W都好好吸,又夠輕
不過有缺點係d熱風吹去手肘位,唔舒服

點樣廢法?? 吸唔到塵螨?

複式洋房

darkymoon 發表於 15-1-28 22:26
第二部買了同事,原來佢以前都係果間公司做過,話唔錯架果間公司出品,但佢問左我一個問題後,我唔知買唔買 ...

你同事在果間..."BELDRAY" 做過??

男爵府

火車媽媽 發表於 15-1-30 23:10
係咪第2部 來ga ? 乜原來有籃色? 你用邊間集運 ? 我用菲兒, 仲未到手

禁止訪問

男爵府

回覆 火車媽媽 的帖子

PLS SHARE LINK, THANKS!

男爵府

畀面勳章

回覆 火車媽媽 的帖子

LINK PLEASE...THANKS!

大宅

回覆 maomao0102 的帖子

totally No way

子爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:火車媽媽 發表於 15-1-30 23:10 淘左

原帖由 pprabbit 於 15-01-31 發表
係咪第2部 來ga ? 乜原來有籃色? 你用邊間集運 ? 我用菲兒, 仲未到手
我自己再揾。唔係樓主問個3間黎。本身我都買左第二間個部。但後尾見到呢間價錢平啲有萬几個評價又有3腳插頭所以轉左買呢間。我用集運話3kg。22人仔運費。國內免運

大宅

請問 BELDRAY 個隻條電源綫係味拆得落來個隻 ?

第一隻最貴 . 但條電源線同電腦用個條電源同一設計,香港大把尼種綫.
買過美的豆漿機,返香港用返條香港線就得.

另位介紹籃色個隻最平, 199 但再入個站睇到有不少差評係尼隻機!
各位自己睇,免為左幾拾蚊而中伏

首頁

尾頁

跳至