在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

在旺角番工人士入來talk

anything,just you like to talk!

大宅

Re: 在旺角番工人士入來talk

WONG338

你在旺角那裡, 我都係旺角做.
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

伯爵府

好媽媽勳章

[size=large]我都係喎, 大家傾吓!

大宅

me 2~~
我做超蚊型公司,你地呢?

複式洋房

大家好,好多謝你們的回應,我公司是在彌敦道,不算太大,只有20人左右,你們平時是否出街食午?有冇好介紹邊道食午正.

民房

SPA CLUB ASIA邀請各位一起參與我們spa alliance. 享受美麗健康的人生。

複式洋房

這是甚麼?是廣告!

大宅

hi

我在銀行中心工作, 你地呢? 我多數帶飯, 不過都會出街食的, 大家交流下啦.
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

複式洋房

Hi Venus:
你否基督徒?帶飯好,不過有時夜晚冇煮飯或是d

伯爵府

好媽媽勳章

WONG 338 & VENUS

我通常都帶飯, 間唔中先出街食, 我間係蚊形公司, 日日都係自己一個食飯架. 不過我覺得旺角幾多野食丫, 豐儉由人. 不過我得一個人, 通常都係食粉麵之類. 你地通常會幾多人一齊食晏?

大宅

WONG 338

係呀, 我係基督徒, 你有冇宗教信仰嫁.

KITTYMAMA

我地多數各有各食(因多數都係帶飯), 有時叫外賣, 有時我都係食粉麵, 有間叫"金發"d粉好好食, 我叫到個老細都認得我把聲
:-P

伯爵府

好媽媽勳章

Venue

係, 真係咁好味, 咁就要俾個電話

複式洋房

Hello Venus & Kittymama:
venus:
我冇甚麼特別信仰,但又不抗拒任何信仰,祗要導人向善及令人有心靈的平安那就好了,但那

大宅

kittymama

果間地址在旺角山東街, 我pm個電話比你啦.
我有時會在公司上bk.

wong338

帶飯冇咁易肥, 出街食會好肥, 因為好食就會食得多.

伯爵府

好媽媽勳章

VENUS

收倒, 唔該晒, 遲D有機會試

民房

Hi, I work in Mongkok too. My office is an Domestic Helper Agency.

首頁

尾頁

跳至