跳至

首頁
12345...16

尾頁

洋房

新生活

別墅

我d朋友, 佢地老公有d都係差佬, 大部份都有溝女習慣...賭錢都有, 但係咪全部差佬都係一樣,

就冇絕對ge, 行行都有好人衰人架啦.. 我唸都係個人本質問題姐....

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我表哥做警察,佢由當差果一刻同我講,
'你千其唔好搵bf做警察'..我問佢點解,佢淨係叫我唔好啦.....

子爵府

好媽媽勳章

我個死黨個ex都係警察.....佢都幾好仔架, 唔煙唔酒...可惜; 一腳踏兩船囉!! 比人見到仲唔認....最後仲飛咗我個fd添。個第三者都係察婆黎既。

2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

咁我表哥又超好wor...佢好錫老婆同個仔...
又有讀書進修..唔煙唔酒唔賭..淨係諗點發達(點做生意同買賣樓)..

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我呀爸係..我試過撞破佢同第2個女人好溫柔咁傾電話...但係我mummy唔知..不過佢都顧家既~冇欠債..
我始終覺得警察係拎正牌同有人工既爛仔

[ 本文章最後由 p_o_m_a_n 於 08-5-12 20:35 編輯 ]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我就覺得唔可標榜其中一個職業,每一行都會有衰人.
我老公都係當差,佢咩都唔"好"早前只鐘意打機,呢排就鐘意做運動.
而我身邊既都有好有唔好.

複式洋房

警察的老公總括來說,比較自私,只顧自己感覺和快樂

男爵府

原文章由 kellyly 於 08-5-12 22:37 發表
我老公都係當差,佢咩都唔"好"早前只鐘意打機,呢排就鐘意做運動.

係,教書都有衰人,不過如果工作時間唔固定,出去玩ge機會可能方便d咁係真ge...

我c6識佢成廿年,都好痴家,唔social,冇煙冇酒,家用準時過戶...呢兩三年都係like跑步、行山咁,平時在家上網、聽收音機、睇雜誌咁~~~

我都成日聽佢話d後生同事,放工會出去bar溝女,玩one night...,基本上,呢d都係一般後生仔女會做ge野,都唔一定係當差ge。

大宅

我同意!!!!我老公都係當差,佢咩都唔"好", 淨係鍾意睇電視!!!!如果個人係唔好, 像我有些朋友的bf做文職, 都可十分鬼怪!!!!尢其啲消防!!!!!!
原文章由 kellyly 於 08-5-12 22:37 發表

複式洋房

我老公都係當差,以前佢都有食煙,不過個女出世後連煙都無食喇!未生之前又同我去檢查,重有陪產,重因為咁跑七層樓(產房係七樓&一通知佢我就生得喇),個女出世後沖涼、換片、沖奶樣樣做,一放工就返屋企,我已經好滿足喇!

複式洋房

回覆 #10 knhung1980 的文章

尢其啲消防??????

大宅

原文章由 小_柔 於 08-5-12 22:43 發表
警察的老公總括來說,比較自私,只顧自己感覺和快樂

我老公都係當差,我覺得佢同其他行業既男人冇乜分別wor,點解警察老公就一定係比較自私,只顧自己感覺和快樂呢?
行行都有好人衰人架啦

大宅

我有幾個親戚都係當差的, 都係好老公

禁止訪問

洋房

原文章由 頂級美人 於 08-5-13 01:56 發表
我有幾個親戚都係當差的, 都係好老公

人地睇我老公,都好好老公,又專敬人,有時好多野兩公婆先知。

大宅

我有個朋友係當差的..
佢係個好爸爸, 好老公..
但係..佢有叫雞的習慣! 當然老婆唔知喇..

佢好顧家o架, 不過去滾啫...

男爵府

原文章由 kellyly 於 12/5/2008 02:37 PM 發表

同意啊~

我老公最好既朋友既爸爸係差人...
而老公好朋友係超級playboy 好鬼花心!
女友/性伴無數~
佢耐唔耐會去醫院check 吓自己有冇性病果隻...mouth:
聽老公講佢爸爸後生時都係咁既!
不過佢爸爸教個仔: 你未結婚時點玩都得~
但一結婚你就唔可以再咁做~ 因為你要對身邊既人付責!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 bobbobkit 於 13/5/08 02:54 發表

人地睇我老公,都好好老公,又專敬人,有時好多野兩公婆先知。

咁你自己覺得係咪先.

大宅

我知道有好多警察欠債, 滾!!!

但都知有d好好, 好專一!!! 但d好仔都會話, 其實好大誘惑, 因為身邊好多人(警察)爛賭and滾!! 定力唔夠真係好易會跟埋果d人!!!

但點都好, 一個人衰, 同做邊行係無關係的!!! 我爸爸做地盤, d人都話地盤佬又粗口, 又爛賭, 又中意滾!!! 但事實就係, 我咁多年都未聽過我老豆講過一句粗口, 出糧就比晒成份糧阿媽(他在大公司做, 有糧單,絕不會收埋私己), 他仲比埋d糧單阿媽幫他keep!!!

都係果句, 一樣米養百樣人!!! 自己要戴眼識人啦!!!

首頁
12345...16

尾頁

跳至