想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

送出CLEAR PLAN 2支

努力左3個月,終於成功!!!
今次已係第二個BB.
現送出2 支剩底既CLEAR PLAN,
有興趣請PM 地址給我.

祝大家早日得賞所願

伯爵府

Re: 送出CLEAR PLAN 2支

恭喜晒! :-P

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

maxims

恭喜你呀 :-P

想問你係咪3個月都有用 Clearplan ??
我用左2個月 , 但都唔成功 :-(

民房

hi maxims,

恭喜你!

請問你送左出去未? 我有興趣

伯爵府

想問一問送出咪呀....
我打算要買.....可唔可以給我呀......

大宅

maxims

恭喜你呀,想問你係咪3個月都有用 Clearplan ??
我係呢個月開始用clearplan,等緊result.
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

大宅

hi 各位,

sorry!! clear plan 已經送出左.

因收到好多查詢及疑問, 以下係自己小小心得想同大家分享.

1.) 先了解兩人既身體健康狀況是否適合,私家醫生或家計會
可以幫到你地,如有問題就對症下藥.最常見的是精子數量
不足又或女性體質虛弱--要慢慢調理好先得,唔好急
當大家身體好時,女性的經期會準,男仕射精時會確得多d
2.)當經期準時記得mark底日子,以便計出排卵期,男性就從
食物方面入手增加精子量
3.)在排卵日行房,以及要留意姿勢

努力!努力!

大宅

littlejojo, emily200323,

其實我只係系第一個月先用左3支,第二同第三個月係
跟據經期日子及第一個月clear plan 時發覺自己排卵日時既生理狀況去估計.

男爵府

maxims,
恭喜晒!
想問你用什麼食物可曾加精子量,你是否計劃左3個月就成功?
dayday

男爵府

Hi, Maxim,

1. 請問如何 "男性就從
食物方面入手增加精子量
"?
2. 請問要用甚麼姿勢?

thanks a lot!

首頁

尾頁

跳至