跳至

首頁
45678...76

尾頁

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 keroppipooh 於 08-5-19 10:28 發表

大致上都傾掂 na

幾樹有圖睇下 jack???

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 JasmineBaby 於 08-5-19 10:34 發表

幾樹有圖睇下 jack???

你有興趣 你又要整 ar

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 keroppipooh 於 08-5-19 10:36 發表

你有興趣 你又要整 ar

想睇下 jack! 我都無樓比我整!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 JasmineBaby 於 08-5-19 10:42 發表

想睇下 jack! 我都無樓比我整!

你有間房 ma, 我都係整房 g ma :;pppp: :;pppp:

版主

原文章由 keroppipooh 於 08-5-19 10:45 發表

你有間房 ma, 我都係整房 g ma :;pppp: :;pppp:

間房都唔係我 jack!!! 我寄人籬下架咋!

琥珀宮

原文章由 JasmineBaby 於 08-5-19 10:48 發表

間房都唔係我 jack!!! 我寄人籬下架咋!

mouth: mouth: mouth: mouth: mouth:

琥珀宮

閃 na, 晏 d 見

版主

原文章由 keroppipooh 於 08-5-19 10:49 發表

mouth: mouth: mouth: mouth: mouth:

有得睇下人地嗰 d, 鄧人開心下都好啦!

版主

原文章由 keroppipooh 於 08-5-19 10:50 發表
閃 na, 晏 d 見

子爵府

早晨呀~!~

20咩呀. 你寄人籬下. 你寄babi籬下呀. 個rm 得你同babi. 呀ching放假先返. 係都係呀ching寄人籬下啦. .....

bell 有圖記得比我睇下. 雖然我唔整rm. 但都想八下.

版主

原文章由 TTeresa 於 08-5-19 11:04 發表
早晨呀~!~

20咩呀. 你寄人籬下. 你寄babi籬下呀. 個rm 得你同babi. 呀ching放假先返. 係都係呀ching寄人籬下啦. .....

bell 有圖記得比我睇下. 雖然我唔整rm. 但都想八下. ...

10 mui,

no na!! babi 都係寄人籬下架咋!
講句 62 百年歸老, lee 估佢班兄弟姐姐會唔會即刻賣樓分咗佢!

版主

原文章由 TTeresa 於 08-5-19 11:04 發表
早晨呀~!~
bell 有圖記得比我睇下. 雖然我唔整rm. 但都想八下. ...

10 mui,

ng 係 bor! lee 都有 chg 要整 rm bor!!!

大宅

子爵府

原文章由 JasmineBaby 於 08-5-19 11:15 發表

10 mui,

no na!! babi 都係寄人籬下架咋!
講句 62 百年歸老, lee 估佢班兄弟姐姐會唔會即刻賣樓分咗佢!

嘩. 照顧62就你地照.分野就識返來分. 叫佢地去食x啦. .....

我唔整rm 啦. 等遲d睇下點先. now 只係換張床先.
因過兩年, 可能兩兄弟一個rm. or 1人1rm. 都未想dim. 又maybe 會搬. so 咩都唔整. (最大問題係no money no talk )

版主

原文章由 TTeresa 於 08-5-19 11:26 發表

嘩. 照顧62就你地照.分野就識返來分. 叫佢地去食x啦. .....

我唔整rm 啦. 等遲d睇下點先. now 只係換張床先.
因過兩年, 可能兩兄弟一個rm. or 1人1rm. 都未想dim. 又maybe 會搬. so 咩都唔整. (最大問題係no mon ...

睇而家食家庭聚餐就知啦! 知要夾 $$ 就嗌多 d 朋友一齊黎. 2 圍都爭 d 唔夠位坐!

唔出聲話收 $$ 嘅, 就借 d 二唔比!

仲搬? 搵間 4房架? buy 通常兩兄弟都係同房, 到1x歲先同佢地分房啦!

子爵府

我都好想找4rm. 之前找過, 岩心水地點既. 就d rm 間間都細過我now. 姐係無用. 岩size 既價錢就唔岩. 無呀. 過幾年睇下有無錢啦. 細既出左來都唔知要用多幾多錢~~
我前日先同babi 講. 不如遲d 賣左佢. 租村屋. 咁到時開支小左咁多. 我唔做野都可以有姐姐用. babi 立即話. 嘩你都好咩bo. 咁快po後路做少奶奶. 唔好發dream啦一係唔做野自己揍. 一係返工先有姐姐洗......

子爵府

做咩lunch 後個個閃晒

子爵府

做咩lunch 後個個閃晒~~~

好唔想同我傾呀~~~

大宅

10mui

你都想得好perfect...me too

原文章由 TTeresa 於 08-5-19 12:31 發表
我都好想找4rm. 之前找過, 岩心水地點既. 就d rm 間間都細過我now. 姐係無用. 岩size 既價錢就唔岩. 無呀. 過幾年睇下有無錢啦. 細既出左來都唔知要用多幾多錢~~
我前日先同babi 講. 不如遲d 賣左佢. 租村屋. 咁到時 ...

子爵府

jn,

當然啦. 我本來唔想生. 講好左想最遲40歲就退休. 但點知又心軟生多個. 所以要想盡辦法去實現我既目標..哈哈

首頁
45678...76

尾頁

跳至