跳至

首頁

尾頁

子爵府

我星期日買左對鞋比諾諾, 名叫IFME, 係TOONSLAND代理的, 好輕, 都好型, 今晚影相POST上黎

公爵府

原文章由 高比 於 08-5-19 14:18 發表
我星期日買左對鞋比諾諾, 名叫IFME, 係TOONSLAND代理的, 好輕, 都好型, 今晚影相POST上黎

我就是買了這牌子, 晴晴回家後要穿著上周圍行 平時一入屋就要除鞋

男爵府

我同kerkermui同另一個friend起baby station夾埋買左4對Pediped, 平均@175

有媽媽想買既話可以一齊再夾

子爵府

ifma既波鞋仔都好好著架!!
而且好fit腳型架.....仲唔係貴...
著得過架!!係toonsland有得賣

公爵府

依......我不是在toonsland買的, 我在Y-NOT KIDS買 $179, 但要唔要換大D啦? 現在12.5CM , 但我買13CM

大宅

沙田有冇toonsland架?
原文章由 最愛小朋友 於 08-5-19 15:26 發表

子爵府

原文章由 Cammy3007 於 08-5-19 14:20 發表

我就是買了這牌子, 晴晴回家後要穿著上周圍行 平時一入屋就要除鞋

諾諾未識行, 買果時佢訓左, 返到屋企比佢著佢開心咁勁踏腳!

子爵府

原文章由 Cammy3007 於 08-5-19 15:43 發表
依......我不是在toonsland買的, 我在Y-NOT KIDS買 $179, 但要唔要換大D啦? 現在12.5CM , 但我買13CM

我都係買HK179, 13CM, 我唔換大啦, 我覺得啱就OK啦!

子爵府

沙田有TOONSLAND架!
係西田果邊最底果層,,,,,即係荷花果層!!

原文章由 annietse 於 19/5/2008 16:19 發表
沙田有冇toonsland架?

子爵府

原文章由 最愛小朋友 於 08-5-19 15:26 發表

我又去睇o下先.我想買對鞋仔比佢

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 chunyatmama 於 08-5-19 21:23 發表

我又去睇o下先.我想買對鞋仔比佢

荃湾有無呢?????

大宅

Thanks, 等我有時間去睇睇先。
原文章由 最愛小朋友 於 08-5-19 20:10 發表
沙田有TOONSLAND架!
係西田果邊最底果層,,,,,即係荷花果層!!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 elmolly 於 08-5-19 14:53 發表
我同kerkermui同另一個friend起baby station夾埋買左4對Pediped, 平均@175

有媽媽想買既話可以一齊再夾

靚靚又係特別為腳仔而設計!
送禮自用都very good (jack & lily 同 pediped 都得! 原價$3xx架! 我仲會問埋再大d嗰個collection 有無得平!)

男爵府

IFME原來係台灣牌子,
http://www.ifme.com.tw/NewProduct.aspx

香港區知唔知邊到有?

原文章由 高比 於 08-5-19 14:18 發表

子爵府

原文章由 kerkermui 於 08-5-20 09:24 發表

靚靚又係特別為腳仔而設計!
送禮自用都very good (jack & lily 同 pediped 都得! 原價$3xx架! 我仲會問埋再大d嗰個collection 有無得平!)

kaka, I am very interested to this brand as CY's uncle did buy him one pair when he was born. If you and emolly will group order again, could you tell me

伯爵府

原文章由 chunyatmama 於 08-5-20 11:19 發表

kaka, I am very interested to this brand as CY's uncle did buy him one pair when he was born. If you and emolly will group order again, could you tell me

just let me (or elmolly) know what style (and size) you want~
she is the one who will go to the shop~
btw, CYma, r u working in CWB? may be u can meet elmolly during lunch hour~

男爵府

永安好似有呀~

原文章由 babushka 於 08-5-20 11:05 發表
IFME原來係台灣牌子,
http://www.ifme.com.tw/NewProduct.aspx

香港區知唔知邊到有?

子爵府

原文章由 kerkermui 於 08-5-20 11:37 發表

just let me (or elmolly) know what style (and size) you want~
she is the one who will go to the shop~
btw, CYma, r u working in CWB? may be u can meet elmolly during lunch hour~

I work at Admiralty but my lunch hour is comparatively flexible . Let me pm Emolly.

伯爵府

我頭先睇咗一陣二手市場.. 搵到~

$115 (有好多color)

$159

(阿豬? 你係咪搵converse呀?)

[ 本文章最後由 kerkermui 於 08-5-20 12:23 編輯 ]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 chunyatmama 於 08-5-20 12:04 發表

I work at Admiralty but my lunch hour is comparatively flexible . Let me pm Emolly.

水皮英文, 又亂幫人改名

首頁

尾頁

跳至