懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

有沒有人在威爾斯醫院生BB?

有沒有人在威爾斯醫院生BB?

男爵府

Re: 有沒有人在威爾斯醫院生BB?

我2月o向威院生左bb, 妳想問咩野呀?

複式洋房

我兩年前都是在威記生, 幾好喎!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我三年前都是在威記生, doctor and nurse are very nice. but don't expect that your husband can accompany you, and the rooms are bit old.

~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

禁止訪問

複式洋房

kittywong1386 寫道:
我兩年前都是在威記生, 幾好喎!

我2個都係威記生既, 真係好好.

伯爵府

我2個都係威記生既, 真係好好

複式洋房

我剛剛3月生完bb。d姑娘同呀姐都好主動幫手。而係產房就有中大學生一路陪住。個個都好nice。

首頁

尾頁

跳至