想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有無人想生bb,攪到自己成日覺得自己有左既感覺?

我可能失敗左,因頭先見到少少血絲,但暫時沒有M痛。

禁止訪問

別墅

沙沙,

我check左吾中呀,睇怕明天來M,又要等今個月再努力過。

複式洋房

Hi Lydiahui,

你所說的是否白色分泌, 此情況是否只有一天? 如今早發現是否明早努力的機會較高?

Thanks. ?-(

複式洋房

maman2001,

白色透明分泌一般應會持續2-3日(我自己係3天), 書上said有分泌后兩天就是排卵日, 但就隔日do do 最高機會gar,我諗你講的發現后的明早努力係right的, for your reference.

禁止訪問

別墅

沙沙,

照計應該今個星期尾至下星期初排卵,一齊努力。

別墅

其實我估好多人都會有這情況出現, 而我前兩個月, D同事也覺得我跟有咗的現象很相似, 還遲咗十日, 最後也沒有BINGO.

大宅

我遲早都會神經衰弱,每個月都以為自己會有左,但次次都失敗,有一樣好奇怪既事情,我是用d仔驗幾時排卵,當驗到上下深就開工+隔日再做,可是每一次排卵後唔夠兩日我就開始有胸痛好似谷m既情況,當然每次都唔成功啦?到底是d仔有問題還是我有問題呢?好苦惱呀:cry: :cry:

男爵府

我都係呀, 個個月都好似有左咁, 我已經盡量放鬆架喇, 但一見佢遲左, 又開始緊張, 尤其有時好似有左咁的感覺喎, 用捧捧check 又冇, 就嚟攪到亂晒, 都唔知點, 真係好想放棄呀
原文章由 靚靚mona 於 07-7-19 11:01 發表
我遲早都會神經衰弱,每個月都以為自己會有左,但次次都失敗,有一樣好奇怪既事情,我是用d仔驗幾時排卵,當驗到上下深就開工+隔日再做,可是每一次排卵後唔夠兩日我就開始有胸痛好似谷m既情況,當然每次都唔成 ...

別墅

我估真係緊張而令到唔bingo的, 我常常也有以為自己有咗的感覺, 但最後也是沒有, 但係bk sister跟我說, 不要太過緊張, 這樣會減低bingo的機會率的. 現在我也不太想了, 放鬆心情, 希望會容易d bingo, 大家一起努力啦, 不要放棄!!!!

首頁

尾頁

跳至