想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人想生bb,攪到自己成日覺得自己有左既感覺?

我呢次m黎前,覺得好多現象係有左,最後都係無...

洋房

Re: 有無人想生bb,攪到自己成日覺得自己有左既感覺?

我咪係囉, 依家月經過咗期未嚟, 但持續高溫, 但係今日驗過又無, 可能係失調之類, 遲些可能要看醫生

男爵府

咁你唔用棒棒驗下自己有無?

男爵府

sorry,睇錯左,原來你有check.
我攪到自己而家明明m黎緊,都覺得個肚都好有d漲漲地個感覺,睇黎m黎完,我都想去醫生度check下身體呀

大宅

好媽媽勳章

我都是時常覺得好似係有左,最後都係無...可能系我地太過緊張才有些情況!!
最喜歡行街街,開心快樂喜洋洋!! ;-)  ;-)

洋房

好多人話要以平常心才會成功, 不過我似乎未做得到, 有冇計可以令個人放鬆啲..... :

大宅

Dear all,
我都係等緊個result呀,我已經試左大半年喇,你地呢???
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

男爵府

我都已經好平常心去享受個過程啦﹐但係享受左5個月都未得﹐開始變得好唔平常心囉

民房

其實 '有唑’同M前有冇明顯的分別(除了驗孕外,因怕太早驗不到)?因別人說’有唑’會胸漲及肚谷,但我M前都有類似的感覺,攪到我每次M前都有D混亂,次次都懷疑自已有唑.但最後又失望,請問有冇過來人可指教一下?

男爵府

各位,

曾經我都同妳地一樣好緊張又好期待每個月嘅result, 我都努力左差不多大半年先成功有左我囝囝架 ! 只要大家唔好放棄, 繼續加油努力一定會成功在望架 ! 記得要盡量放鬆心情, relax自己, 千祈唔好俾壓力自己呀 !

大宅

我岩岩上一個週期先開始開功, 都係試過咁既感覺呀,,,個心成日會疑住疑住自己係咪有左, 結果d"症狀"係period黎時就消失哂, 第一次失敗都幾失望架, 我覺得自己既緊張係其中一個原因, 所以大家都唔好太緊張, , 放鬆心情去迎接小生命..

洋房

我同你一樣上一週期才開始試, 連驗孕都覺得好大壓力

洋房

我而家諗番起都覺得好笑! 自從想要bb之後 ,個個月未嚟M之前,(其實我的M好準的 ),都以為自己好咗,同老公講我好似有咗, 講得多咗佢話你次次都咁講啦,唔信我啦!因為太想有, 所以個個月都自己計吓,邊日dodo會有, 所以以為實中.但其實冇計個啲先中架.或者真係要輕鬆啲,先易有啲.但若果想要bb好難輕鬆的.

大宅

*Kitty* 寫道:
我都是時常覺得好似係有左,最後都係無...可能系我地太過緊張才有些情況!!

我都覺得係!不過嚟M同有咗嘅感覺太似喇,好難分別
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

洋房

我同事話如果有左,下次M前幾日會身體差D同易疲倦。佢上個月中左,之前勁生非之。我1/5 或2/5知結果,點知尋日爭D暈左係街,唔知我係咪中獎呢!好緊張。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我今個月都以為自己有左, 肚谷谷, 胸漲, 胃痛, 胃氣, 頭痛齊晒. 點知今日m come就失望到極點.....我已努力了超過一年, 樣樣check過都話我兩公婆正常, 想話無壓力都難啦!!

有無D秘方係可以令到我放鬆D呀??
:-P

大宅

andymom 寫道:
我同你一樣上一週期才開始試, 連驗孕都覺得好大壓力

andymon
你又係上一週期開始呀,,? 第一次失敗既感覺都幾失落架,,,有冇同感?

大宅

Annchau 寫道:
我同事話如果有左,下次M前幾日會身體差D同易疲倦。佢上個月中左,之前勁生非之。我1/5 或2/5知結果,點知尋日爭D暈左係街,唔知我係咪中獎呢!好緊張。

爭D暈左係街? 咁你一定要留意下星期派彩啦,,祝你bingo呀..

大宅

HI DEAL ALL,

唔好 唔 HAPPY AR... 我 都 等 左 3 YEARS 先 有 BB 呀,
EVERY 月 係 等 會 不 會 BINGO 左, 左 CHECK 有 CHECK
有 LOOK 中 & WEST E... 都 係 無,, 個 心理 好 DOWN.
所以 最後 什麼 都 唔 LOOK.. 放 輕鬆 心情 果然 都 要 我等足 1 YEARS 後來 BINGO 左 係 好 HAPPY 囡 囡 THIS YEARS 會 3 YEARS,, :-P :-P 所以 只要 放鬆 心情 AR...

大宅

我10年才有第一個小孩

大家加油!!!

首頁

尾頁

跳至