烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人近排食過R66旋轉餐廳自助晚餐, any comment?

如題. Thanks.

禁止訪問

好媽媽勳章

Re: 有冇人近排食過R66旋轉餐廳自助晚餐, any comment?

洋房

Re: 有冇人近排食過R66旋轉餐廳自助晚餐, any comment?

上兩個月去過,食物好差,又多左好多 "自由行" 搶野食。唯一可取之處是有景睇,同埋小朋友覺得地板會 "旭" 好得意。

男爵府

Yvonne,

我近排去左兩次,分別兩次的熱盆同甜品都有好多不同的款式,魚生新鮮,值得一試。

大宅

多謝各位嘅回應! 我今晚都吃完回來了! 冇錯, 魚生和生蠔唔錯, 不過魚生只得三文魚和吞拿魚! 壽司飯勁硬, 熱盤冇驚喜, 唯一係燒牛仔肉幾好! 海鮮用一個大"wok" 滾熟, 完全唔覺有鮮味! 所謂加拿大長腳蟹d肉好"散", 冇鮮味. 甜品完全唔掂!
真係多左好多國內同胞. 驚喜就係撞喏今晚放少量煙花 (好似話係五一勞動節預演), 就係咁大把. 咁嘅價錢, $288 加一, 一次就夠. 當純粹睇景囖! 不過話時話, 比起n年前去時, 好似轉得快左, 定望仲有d頭暈tim!

首頁

尾頁

跳至