跳至
[葵青區] 青衣學畫畫

首頁

尾頁

大宅

女女讀緊K1 ,想比佢學多d野...請問青衣邊到學畫畫好d?

凈喺知道青衣城OPUS1 同青怡木人巷....

大宅

引用:女女讀緊K1+,想比佢學多d野...請問青衣邊

原帖由 yaching 於 15-01-27 發表
女女讀緊K1 ,想比佢學多d野...請問青衣邊到學畫畫好d?

凈喺知道青衣城OPUS1 同青怡木人巷....
你pm我呀thx

複式洋房

回覆:yaching 的帖子

我都有睇青衣城opus嘅班,你最後有無上?得唔得?

複式洋房

回覆:flora_0406 的帖子

青衣畫班,我試过至愛,但課室好迫,你有無好介绍?我想暑期trytry

大宅

回覆:chanlilili 的帖子

試完唔去了,太逼而且凳好高,小朋友K1坐上去用來禽,老師一般。

大宅

回覆 yaching 的帖子

我女都係K1 想暑期比佢學下畫班, 有無好介紹?

大宅

回覆:qcyee 的帖子

我都想 不過青衣真係好少,我見青怡木人巷唔錯

別墅

回覆:青衣學畫畫

No la,青衣大把畫室,長發,灝景,長安都有任選,唔好join opus,收得貴,請假麻煩,性價比低

珍珠宮

引用:No+la,青衣大把畫室,長發,灝景,長安都有

原帖由 Cateyeshk 於 15-05-17 發表
No la,青衣大把畫室,長發,灝景,長安都有任選,唔好join opus,收得貴,請假麻煩,性價比低

...
有邊間推介?

別墅

我嗰仔和女在長發學,百佳對面,費事開名,我哋通常一次過比3個月至半年,連埋discounts, only 110 per lesson,重有請假掉堂非常易,有時連電話都唔記得打,哈哈
灝景自己商場也有一間,朋友在上,話都幾好,長安地下也有,以前未有長發那間,朋友在上也ok,其實甚至青衣社區會堂和長發社區會堂也有
opus我個仔也上了兩堂,但請假要医生紙,打風無補堂,好似唔憂做,多雜費

大宅

回覆:Cateyeshk 的帖子

我知道你講邊間了,之前路過有睇到!可以去試下,opus真係好唔抵

洋房

我仔都上過青衣城嗰間都覺得麻麻地

複式洋房

回覆:zoekwan 的帖子

我仲報左下個月上opus試堂
你地喺邊位老師?都係高櫈?我想入課室參觀,位嬸嬸講上堂中,我連課室喺點都唔知

我上星期去試左果間小x 子,上上下堂啲老師會出左去招呼客人喺便宜但,但我上完一堂感覺麻麻。反而好有興趣灦景灣個間。

大宅

我仔在青衣翠怡小x豚,上得好開心,雖然地方不大,但老師好親切,有用教小朋友

複式洋房

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

回覆:zoekwan 的帖子

首頁

尾頁

跳至