育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊隻學習褲好用?

除左 Pampers 同 Huggies外, 仲有冇邊隻學習褲平d又好用?

另外, 見樓下葯房Huggies學習褲做緊特價 $50/包, 算唔算抵呢??
馬女Abbie 升小二!馬騮精 Jonas 讀 K3喇!

歡迎進入 勞媽媽BLOG 看看我們的足印!

大宅

Re: 邊隻學習褲好用?

請問有冇人知?

別墅

我覺得Nepia最好用,比較透氣. :-P 而Huggies就比較吸水.$50一包Huggies唔算好平,我見Mannings現在約$98兩包仲有一盒9大支腊筆送. :-P

民房

我個女都係用 Nepia. 幾好, 無敏感同漏尿.

大宅

2HH & chanchanhy,

Thank you!

我見百佳 Nepia 做緊 $155 兩包又算唔算抵呢?

大宅

Abbie媽咪,

係十分抵, 平時百佳係賣$88一包, 而家平左$10.5一包呀. 我都入左好多貨. Nepia都幾好的.

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

請問邊間百佳買$155 兩包?我前日去過冇呢個優惠。

Abbie媽咪 寫道:
我見百佳 Nepia 做緊 $155 兩包又算唔算抵呢?

大宅

Alanchoi,
Thanks! 等我都入番d貨先:-P

跳跳虎,
青衣城果間, 都係前日 (Tue) 去bor, 唔通唔同區有唔同價錢

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

Abbie媽咪 ,
我係diamond hill百佳見到,XL碼要$95包呀! 有冇人知仲有那間百佳有做?

首頁

尾頁

跳至