自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

呢幾日我都唔舒服,每晚食完藥就訓,我c6長期都要反十幾個鐘工,琴晚反到黎都無咩,大家訓左個幾鐘突然間我c6話唔舒服,然後坐起身就嘔!嘔完佢同我講好暈,跟住就嚇死我,佢無啦啦反曬白眼成個人暈低左
我就大叫我老爺黎幫手,我老爺就整醒佢,幫佢查油同比少少暖水佢飲,過左陣無咩野佢就繼續訓,到三點幾又係咁樣,嘔完又暈低,連我奶奶都出黎睇下佢做咩,又係面青口唇白!四點幾又黎多次我話同佢睇急症佢唔肯!死都話自己無事,應該係血糖低
今朝就去左睇醫生,醫生話係感冒!但我覺得唔似,因為佢訓覺既呼吸聲都唔同平時,我成晚都訓唔到,又擔心佢有事,佢第一次暈反哂白眼,我以為佢會死呀佢係咪要去做下body check好d呀?佢今日話個人好攰!無曬精神,我話佢疲勞過度

侯爵府

回覆:好擔心C6

一定一定要身體檢查啦!

wcpcelia    發表於 15-1-29 20:23

大宅

畀面勳章

回覆:carrie_1102 的帖子

去醫院check下,又暈又嘔可能好嚴重架!

大宅

最關心BB問題熱投勳章

快啲睇醫生!依家啲菌太恐怖

伯爵府

引用:一定一定要身體檢查啦! +

原帖由 yamaneko 於 15-01-29 發表
一定一定要身體檢查啦!
我都係咁同佢講,好怕佢有d咩隱疾,起碼body check左會安心d!!!希望可以說服到佢啦

伯爵府

引用:去醫院check下,又暈又嘔可能好嚴重架!

原帖由 烏租租 於 15-01-29 發表
去醫院check下,又暈又嘔可能好嚴重架!
琴晚我話同佢去,死都唔肯,今朝睇左醫生喇,醫生話佢係感冒囉但我覺得唔似好擔心

公爵府

一定要睇醫生!!

佢做咩工? 文職? 地盤? 如果返返下工突然暈低可以好危險架

珍珠宮

畀面勳章

做body check吧,安心D

水晶宮

引用:呢幾日我都唔舒服,每晚食完藥就訓,我c6長

原帖由 carrie_1102 於 15-01-29 發表
呢幾日我都唔舒服,每晚食完藥就訓,我c6長期都要反十幾個鐘工,琴晚反到黎都無咩,大家訓左個幾鐘突然間我 ...
疲累過度加感冒!

大宅

回覆:carrie_1102 的帖子

快D睇下e生,我fd個c6之前就係咁!感冒菌引致腦炎

伯爵府

引用:一定要睇醫生!!佢做咩工?+文職?+地盤?+如果

原帖由 nightingale 於 15-01-29 發表
一定要睇醫生!!

佢做咩工? 文職? 地盤? 如果返返下工突然暈低可以好危險架
渣車揾食呀!原本佢仲話今日要開工,我叫佢唔可以!嗯間有事就死火

子爵府

去醫院睇下穩陣d喎!

伯爵府

引用:快D睇下e生,我fd個c6之前就係咁!感冒菌引

原帖由 piggggg 於 15-01-29 發表
快D睇下e生,我fd個c6之前就係咁!感冒菌引致腦炎
請問有咩病徵?佢睇醫生,醫生淨係話佢感冒,無提到腦炎咁嚴重咁係咪應該同佢去睇急症?

象牙宮

2024年龍年勳章

呢幾日我都唔舒服,每晚食完藥就訓,我c6長期都要反十幾個鐘工,琴晚反到黎都無咩,大家訓左個幾鐘突然間我 ...
再睇多個e生

公爵府

捉佢去睇急症啦!咁樣暈唔似感冒喎!

公爵府

其實第一次暈成咁樣應該call白車啦!

水晶宮

一日暈三次真係好令人擔心喎,千祈吾好開工啦,揸揸下暈咗點算,如果再係甘(touch wood)我覺得要送去急症室check 清楚添。祝身體健康!

公爵府

今朝睇醫生時,有冇陪c6去?有冇講番昨晚咁驚的情況?如果冇醫生唔會知咁嚴重。

伯爵府

環保接龍勳章

流感高峰期,一定要睇醫生同休息多啲!

伯爵府

引用:其實第一次暈成咁樣應該call白車啦! +

原帖由 yipsiumee 於 15-01-29 發表
其實第一次暈成咁樣應該call白車啦!
係呀!第一次暈我已經話送佢睇急症,佢死都話唔洗!搞到我成晚唔敢訓

首頁
12345...6

尾頁

跳至