懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請提供保存超聲波照片方法!

如題!
我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Re: 請提供保存超聲波照片方法!

我都想知呀~!!thx

大宅

我之前睇過其他媽咪介紹用3M黏貼保存照片, 所以我自己都係用依個方法, 希望幫到你啦!!
[size=large]凱澄 6月24日 出世喇!!凱盈 3月17日出世喇!!

洋房

我就擺係相簿~

我個b仔4月3號喺法國醫院出左世嘞~ 記住得閒黎睇下

大宅

yoky,

請問3M呢個product嘅全名&價錢, thanks!
我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

男爵府

我scan咗落電腦, hardcopy就擺相部.

大宅

mon-mon:

叫3M自黏相片保護膜, 有3種size, 1包有5張, 價錢就$33.5, 不過就唔係到到有得賣!!
[size=large]凱澄 6月24日 出世喇!!凱盈 3月17日出世喇!!

水晶宮

so do i
niklaus903 寫道:
我scan咗落電腦, hardcopy就擺相部.

民房

我就過膠。

大宅

Thanks Yoky!!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

thx all!!

我諗我會去過膠呀~

洋房

Hello all:

但請問大家知唔知道會唔會退色呢? 因為有次我係公司發現D fax 退色, 因為佢地 D 質地好似幾似架 ! thanks.

男爵府

阿mon & 各位媽咪
千祈[size=x-large]唔好過膠, 因ultrasound print出黎張紙係thermo-imprint, 靠熱カprint d黑色"hung", 如過膠就立即玩完, 一"pat"黑色咁ga la

hee^^ mon-mon, just to say hi

jo
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

子爵府

好彩你提一提我o者~唔該哂你呀~~
ajbaby 寫道:
阿mon & 各位媽咪
千祈[size=x-large]唔好過膠, 因ultrasound print出黎張紙係thermo-imprint, 靠熱カprint d黑色"hung", 如過膠就立即玩完, 一"pat"黑色咁ga la

hee^^ mon-mon, just to say hi

jo

大宅

我就將d相就甘貼落個相薄到,到宜家3年了,都ok.

大宅

ajbaby,

Thanks ! I got it!!!

Jo .... add oil!!! :-P

首頁

尾頁

跳至