想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

毛匡庭醫生

請問有沒有人睇過毛醫生?

男爵府

畀面勳章

Re: 毛匡庭醫生

He is a good doctor and professional. But his nurses are very "inch".

If you want to know more, please pm me.

Edmond媽 :-P

公爵府

2019勳章

Chitmimi, please check PM.

民房

看過毛

禁止訪問

禁止訪問

民房

LamMa2
因為我想做lUl,所以想知道毛

公爵府

2019勳章

Mimimore, please check PM.

民房

Thanks, Danielboy

子爵府

我就是看毛醫生才有BB.不過很貴.現在女兒15個月大了.

是我姐姐介紹我的.她的同事的親戚勁肥,很難有BB,就是看了他,最後她生了個兒子.而我也是懷孕有困難才看毛醫生.同意姑娘都幾"串".不過醫生很PRO.

大宅

我都是看毛醫生才有BB, 我覺得佢好好, 好細心, 不過我好好彩, 我係經家計會不育組睇毛醫生, so 好平, 後來先知毛醫生係x英睇一睇要hk$900, 所以我覺得佢好好, 家計會姑娘話毛醫生係義務醫生, 都話佢好好!!

子爵府

毛醫生好pro架! 不過我就不是因為生育問題睇佢,而我朋友就是睇

大宅

Hi ALL

可以給毛醫生的診所資料嗎?謝謝!!

大宅

我需要毛醫生的資料,,,,doctor毛在家計會註診ma?點樣在家計會看到毛醫生,,,地址..電話thx....是b and g ,,,,doctor??????????????/thx
annie ;-)

子爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

annie, 我o係沙田禾輋家計會度睇過毛醫生, 但我同我老公都覺得佢好求其囉, 次次去親見佢都好亂, 明明我見佢第1次已經將我所有野入落電腦度, 但次次去親見佢望住個mon好似好迷茫咁, 成日樣樣野都要由頭問多次, 例如我第2次去見佢時已經比左張輸卵管x ray佢睇, 到第3次去見佢時佢又問番我照左未; 我第1次時已同佢講左我老公已經驗左精, 到第3次去見佢時佢又再問我老公驗左精未, 簡直比佢激死, 佢咁嘅服務態度每次都要收$200, 講唔夠5分鐘就叫我走. 或者佢o係自己診所對住佢自己D病人真係好好我就真係唔知, 妳可以試下, 佢診所o係東英大廈, 每次落樓好似要$900.

別墅

jeje,
咁你仲會唔會睇毛醫生呀?係唔係登記咗家計會就要成日按schedule去覆診gar,咁咪成日要請假去睇囉?

子爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

xiaobon, 唔駛睇la, 第3次睇佢時, 佢話我樣樣都正常, 輸卵管又通, 體溫表又顯示有排卵, 老公精子又正常, 連同房測試亦顯示倒D精好活躍, 唔明我點解唔得. 跟住佢就寫左封轉介信比我去威爾斯排期做腹腔鏡驗查, 上個月我攞封信去排期, 但已排到05年1月先可以見醫生, 見完醫生先再排期做驗查. 排咁耐可能我都生左lu. <~~我都想, 哈哈.

子爵府

毛醫生診所地址:

尖沙咀彌敦道100號東英大廈328室 Tel: 2367 4757

其實,我想你也別怪他啦! 因為我估毛醫生對電腦不是太在行的,個次我去佢診所時,佢入電腦資料(Excel)佢後來唔明個字去了那裏,後來問姑娘才知入錯第二格咋。還有,他是生殖學科專家來的,我兩次去佢診所佢都book 滿晒0架!

別墅

jeje 寫道:
xiaobon, 唔駛睇la, 第3次睇佢時, 佢話我樣樣都正常, 輸卵管又通, 體溫表又顯示有排卵, 老公精子又正常, 連同房測試亦顯示倒D精好活躍, 唔明我點解唔得. 跟住佢就寫左封轉介信比我去威爾斯排期做腹腔鏡驗查, 上個月我攞封信去排期, 但已排到05年1月先可以見醫生, 見完醫生先再排期做驗查. 排咁耐可能我都生左lu. <~~我都想, 哈哈.

jeje,
我有個朋友已經去咗威爾斯做咗腹腔鏡驗查,話佢有一邊輸卵管塞咗,已經通番話其他一切正常,但到依家都係唔得,可能佢husband成日要應酬所以飲好多啤酒,所以有d影響囉!

大宅

Mcdull 寫道:
毛醫生診所地址:

尖沙咀彌敦道100號東英大廈328室 Tel: 2367 4757

其實,我想你也別怪他啦! 因為我估毛醫生對電腦不是太在行的,個次我去佢診所時,佢入電腦資料(Excel)佢後來唔明個字去了那裏,後來問姑娘才知入錯第二格咋。還有,他是生殖學科專家來的,我兩次去佢診所佢都book 滿晒0架!

對呀, 他的電腦很差的, 每次去仍見佢入資料的speed都想笑.
家計會同政府醫院因為平, 往往有很多人排隊, 想快就只能去私家醫院.
據家計會d姑娘話, 好像毛醫生等都是"義務"的.

首頁

尾頁

跳至