家事百科

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有咩方法通返? 用泵唔得。

男爵府

回覆:求教。厠所洗手盆塞咗

試下扭開下面個U位,可能好多頭髮垃圾click住去唔到水,扭開前先準備盆放U位下,墊報纸或布,準備筷子用來了d頭髮垃圾,準備漂白水用來清潔

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:試下扭開下面個U位,可能好多頭髮垃圾click

原帖由 maaron727 於 15-01-31 發表
試下扭開下面個U位,可能好多頭髮垃圾click住去唔到水,扭開前先準備盆放U位下,墊報纸或布,準備筷子用來 ...
睇咗。我洗手盆下面冇u位,只係得條銅喉,跟住就駁住條膠喉入牆

男爵府

回覆:tracytang 的帖子

咁買支日本通渠佬試下

侯爵府

引用:咁買支日本通渠佬試下

原帖由 maaron727 於 15-01-31 發表
咁買支日本通渠佬試下
Thanks.

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

隔氣可以好多唔同既樣

[img=160,152]http://ts2.mm.bing.net/th?id=HN.608007089974741613&pid=15.1&H=152&W=160&=0[/img]

侯爵府

引用:隔氣可以好多唔同既樣

原帖由 clpapa 於 15-01-31 發表

隔氣可以好多唔同既樣
有特別方法通?

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tracytang 發表於 15-1-31 23:58
有特別方法通?
都係拆開清入面D 垃圾. 金屬喉唔建議用化學方法.

首頁

尾頁

跳至