嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

BB著包埋片o既背心底衫會唔會焗親呢?

如果阿B著o左包埋尿片o既背心底衫,外面再要著條衭仔或夾那衣,咁會唔會好熱呀?因為著住尿片,又有底衫包埋條片,再外面著條衭仔或夾那衣,即是有3層o野包住pat pat,我怕阿B會焗親,會唔會呢?
** Ryan 仔寫真 ** 我係Ryan仔,2003年12月12日o係九龍法國醫院出世o架!!! [img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;28/st/20031212/n/Baby+Ryan/dt/13/k/03f1/age.png[/img]

大宅

Re: BB著包埋片o既背心底衫會唔會焗親呢?

my B is wear 包埋尿片o既背心底衫, but i will not give him to wear 衭仔, becoz i think he will very hot, not too good for pat pat, but winter (December or January) i think is ok becoz its cold.
>>>>>????

別墅

我BB既夏日dress code:-
冇冷氣.....連片片加一"浸"衫
有冷氣.....連片片加兩"浸"衫:-P

大宅

my B is wear 包埋尿片o既背心底衫 too! wear到2歲tim ah, at home and dayout 都 wear.

If it is summer, he put on the 底衫only, very free and 涼快, dayout of course 多條褲,仲好呀,你抱佢,同佢玩,or佢自己周身move,週圍跳,幾返(訓),都吾會打出個tummy,又可fix正D條片。

我仔未試過有diaper rash.

大宅

2HH:

haha...

冇冷氣.....連片片加一"浸"衫 再+ 成頭汗(滴落地),成身嗅
有冷氣.....連片片都係加一"浸"衫 + 無汗,吾嗅

別墅

我果個都係夏日臭BB:lol: :lol: :lol:

[quote]由 tt2001 於 2004-04-28 17:50:52

2HH:

haha...

冇冷氣.....連片片加一"浸"衫 再+ 成頭汗(滴落地),成身嗅
有冷氣.....連片片都係加一"浸"衫 + 無汗,吾嗅

首頁

尾頁

跳至