潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

A & F

請問有冇人認定這牌子?

別墅

Re: A & F

請問有冇人認識這牌子?

大宅

全名好似係Abercombie & Fitch
黎明著到佢出名.
聽講等於hk的Giodano, D質地都幾好
我老公係出口店買左兩件,真係幾正

大宅

佢有好多假野架...
不過而家仲興呢隻牌子既咩 :-P

This is Blythe~~~~~ [img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid106/peb3d24df3abafa538e08eaa01e1ab5cd/f96dbd55.jpg[/img]

洋房

我好鍾意呢隻牌子, d Tee著得個人瘦d架, d款又型, 不過香港好多假野

大宅

我細佬勁鐘意的牌子之一!!!
(佢好鐘意打扮, 多數買名牌, 但又平又靚的都o岩!~)
咁A&F又無香港的GIodano咁cheap (平!!) hehe..
果邊D專門店, D款都幾多, 幾靚幾colourful幾young架!~ 不過就唔係好o岩我style, 我淨係有一件tee, 係我細佬2年前買比我, 雙面著得!!~

無錯喇, 就係黎明幾年前拍"一見鐘情"(如果無記錯)時著"紅"左囉!~ hehee.. 其實都已經興左好多年架喇!~

但我唔知香港有無得賣... 亦唔知興唔興~

大宅

咪黎明著完個兩年興囉.....呢兩,三年唔興喇喎....

別墅

Haleymama 寫道:
我好鍾意呢隻牌子, d Tee著得個人瘦d架, d款又型, 不過香港好多假野

MEE TOO!

I will buy many for me and my husband when I go to NY.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題