美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

尷尬問題...請指教

夏天到啦, 但有體味, 好尷尬ga ma....所以有什麼好產品介紹幫忙下或什麼方法可以除去這討厭的味道..
thanks
[url=Lilypie Expecting a baby Ticker]Lilypie.com[/url]

複式洋房

Re: 尷尬問題...請指教

試o下止汗香體露, ok o架.
我以前有D汗味, 我自己都知但唔知點解決, 有一日我同事送o左一支俾我, 先知人地話緊我有..., 幾尷尬, 不要緊起馬我真係解決到問題, 而家我d妹都一人有一支.

MUM, REXONIC "忘記點串"幾好用, 不過不要買噴霧的, 越噴越唔o店.

大宅

我聽過話可以做手術割除呢類汗腺,
但詳細情況我就唔知,你可以請教下醫生丫。
Elina

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔好用含酒精既止汗劑呀,如果唔係用得耐,腋下會變黑的!!

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

CY-mother,

你可去天x或其他化妝品連鎖店,買一舊止體臭嘅水晶石便可,價錢唔貴,三十幾蚊一舊仔,用好耐,用時將舊石濕少少水,擦吓腋下十吓八吓就得,整日都唔會有味.

洋房

Rexona既藍色蓋o個隻!D味似爽身粉味!都OK!可以維持1日架!

洋房

我用SebaMed 0既!!!!

大宅

ballpen ,

fancl 都有水晶石買, 不過成$220蚊一個, 你講o個隻係乜牌子, 因為我好需要用, 下腋成日都出汗, 不過唔係好大味. thanks

ballpen 寫道:

你可去天x或其他化妝品連鎖店,買一舊止體臭嘅水晶石便可,價錢唔貴,三十幾蚊一舊仔,用好耐,用時將舊石濕少少水,擦吓腋下十吓八吓就得,整日都唔會有味.

伯爵府

我係sasa買了一舊水晶石,三十幾元(無牌子的),都唔錯,無味,但仍然出汗,但我想問下d水晶你d咩,可以去味?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我用開一隻止汗發出既味道既粉"狐霸",配合止汗劑一齊用,會好有用。

別墅

stkyo 寫道:
我用開一隻止汗發出既味道既粉"狐霸",配合止汗劑一齊用,會好有用。

請問狐霸"在哪裡買& how much?
媽媽話用薑擦"加拿大位"可以~
雜誌也是這樣說
不妨試下
*但我本人唔係好中意試lee d咩薑既方法*

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

DiE,

係普通藥房有得買,約三十幾蚊,但係呢隻唔係好止汗,主要係癖咗D汗味,隔幾日噴一次,係粉沬嚟架!

我都聽過用疆可以癖味,但係我驚擦到個"加拿大"敏感 ^^

首頁

尾頁

跳至