美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

纖體公司

想問o下有冇d 真係明碼實價的纖體公司, 因為都試過每次上去做都會叫你加減肥膏錢或者加錢做update d 的機.....同埋有冇人試過physical, 因為佢好似寫住$15000減肥, 減唔到會退錢咁話, 是真是假就唔知.

大家比d 意見, 因為我真係好好好想減....
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

Re: 纖體公司

HI JENNIE,

有 呀, 你 PM 比 我

民房

有呀!send email比我呀!我做開架,好平。

複式洋房

Dear Jennie,

我本人都試過不同的纖體公司, 有以下評語

瑪X(鍾X緹果間):成日sale你做呢做lo, 不過, 好在你入到去, o的做treatment o既女仔唔會咁sale, 你只要同你個顧問講, 我唔得閑, 唔洗見, 就無法止sale。

凱撒X(CAESA...):不止個sales成日叫你買course(如果你唔買, 重叫多個sales, 兩個夾攻, 要你就範), 連入面做treatment or massage個o的都成日叫你買, 攪到你都無物心機去。

Philip Wain: 會所乾淨, 好靚, 成日見到o的明星(only 在銅鑼灣分行), o的sales唔會成日叫你買o野, 有treatment可以試完先買(唔洗比錢), 服務態度一流, 又多facilities, 但係比出面貴2-3成

Physical: facilites O.K. , 同Philip Wain一樣, o的sales唔會成日叫你買o野, 只係你完成o左個course, 走ga時候會問你, 會唔會再join, 如果你表示唔會, 佢都笑笑口話, 下次再join, o的treatment女仔服務幾好, 至少唔會你一路做, 一路叫你買o野, 而且價錢合理。

有次, 我去physical做M6, 我都有問過個treatment女仔果個$15000減15磅點減法, 佢話唔係個個都可以減到15磅,佢有個人幫你度完脂肪之後, 再同你講可唔可以減到咁多, 佢話試過有個客104磅, 想減15磅, 但佢o地拒絕o左呢個客, 因為計過數, 如果幫個客減, 佢只得番89磅, 做唔到。而且, 個女仔重話, 如果個客輕磅, 未必減足15磅, 但都要收$15000

其實, 我都想去試o下, 不過, 等我食完o的減肥餐, 如果有效, 我就費事waste o的錢去減lu :-P :-P :-P

(以上資料, 謹供參考)

複式洋房

騎呢媽媽, 點解你會試咁多間既?? 仲未揀到間好架?
我都想知道大家邊個真係響呢D 公司減到肥架, 有請介紹一下!!!謝謝

大宅

畀面勳章

騎呢媽媽 :

你報導得好詳盡,咁你而家食緊咩減肥餐可否透露?

大宅

你可試試我曾經減肥那一間, 有好多Model幫襯過, 效果不錯, 價錢不貴, 又不會叫你加錢買其他

複式洋房

英國琪 寫道:
騎呢媽媽, 點解你會試咁多間既?? 仲未揀到間好架?
我都想知道大家邊個真係響呢D 公司減到肥架, 有請介紹一下!!!謝謝

呵...., 瑪X係個同事介紹, 我同事去過, 做完都幾有效, 於是咪去試o下囉, 但係, 我就無物效, 同埋, 佢用o的好凍o既葯水同你紮住全身, 唔係個個都頂得順, 如果冬天, 重好易傷風同感冒o忝, 重有, 佢o地成日sale其他療程, 做完之後作用唔係咁大,又貴, 所以, 我去o左一排, 就無去啦。

至於CAESA...., 我係有一次個同事介紹我去, 我其實無諗住參加佢o的纖體療程, 只係做body massage, 但第一次開始做, 個body女仔已經成日叫我加呢加lo, 我梗係唔啋佢啦。到我走啦, 我約埋個同事一齊走, 我見到佢係度sale客, 個客唔買, 重叫多個sales入去, 佢都有sale我o架, 不過我次次都話我咁得閑, 走先, 佢先至無物時間sale我之嘛。

此外, 我覺得呢間o野衛生相當麻麻, 雖然係每個人都有間房, 但係佢掛果件金色浴袍, 都唔知有無人之前著過, 又唔知乾唔乾淨, 重有, 有一次幫我個massage 果個女人, 條蓋頭o既毛巾唔小心跌係地下, 佢換都無換, 就咁蓋在我頭上, o的拖鞋好似唔係幾乾淨咁, 不過, 如果你幫佢買package做massage又真係幾平, 45分鐘, 都係百幾蚊, 可能係咁, 所以o的清潔質素唔係咁好囉。

其實我幫襯過咁多間, 我最鍾意philip wain, 佢連做facial 都係用人手(做足成個鐘)同你做, 環境非常舒適(我本人就最鍾意太古城果間), o的用品(例如拖鞋、underwear)全部用完即棄, 但係因為佢o的course較貴, 尤其係M6(不過做成55分鐘), 所以雖然好正, 但最後都無join到

我本人就覺得physical係中間囉, 講設施豪華, 就無philip wain咁好, 但係勝在價錢合理, 如果做M6, 佢只係得35分鐘, 但係就平成約2-3成(可能計埋條數, 兩者分別不大), 我果時join個M6 course, 都未有M6 KEY, 應該係做M6 ST, 但係到我做o既時候, 竟然佢比我做M6 KEY, 我幾開心呀, 因為在philip wain, 如果做M6 KEY, 要好貴, 而且, 你買開邊種, 就做番邊種, 我本來想在philip wain試M6 KEY, 見到physical都有, 價錢又唔太貴, 所以我而家就係physical join course, 無再係philip wain啦, 不過, 問心果句, 如果我唔駛考慮錢o既問題, 我一定join philip wain o架。

複式洋房

BB頭maimimi 寫道:
騎呢媽媽 :

你報導得好詳盡,咁你而家食緊咩減肥餐可否透露?

我無食啦, 因為我頂唔順o的餐呀, 而家只係食少o的o野, 行多o的路咋, 如果你想知多o的減肥餐o既料, 可以睇o下另一個topic: "有效又舒服既慳錢減肥方法", 我都係試佢o地o的mama介紹果個"飽肚勁食減肥餐"咋, 你可以去望o下

別墅

M6 Key 同 M6 ST 有什麼不同?? Physical Join M6 要幾錢??

複式洋房

Dear beebee234,

M6 ST 係 M6 o既第三代, M6 KEY 係第四代, 我聽philip wain 個consultant 講, 第四代比第三代修個線條重靚, 做完之後, 個o的肌肉會比較實, o的皮膚會比較滑, 可以幫助減少肚紋, 我果陣成日去做個排, 發覺個pat pat實o左, 收細o左, o的皮膚會比較滑(我老公久唔久會話我o的皮膚好滑, 尤其是成日去做M6個排), 所以, 我相信有o的效, 至於是否減到磅, 就真係要睇o下自己忍唔忍到口啦!

以我所知, physical 所有M6都轉曬做M6 KEY

我都相信減肥呢家o野無不勞而獲o既, 又舒服, 又唔駛捱餓, 又唔駛waste money, 又無副作用o既減肥方法, 我諗要發夢先有 :-P :-P :-P :-P 只不過, 大家都想搵一個比較無咁辛苦o既方法o者。

至於係physical join M6要幾多錢, 如果單次價要成500-600一次, 我買package, 就320一次, 視乎你買得多唔多。

不過好似聽o的女仔講如果係生客, 可以用$100任做, 詳情你可以打以下電話去問: 22180000 (中環分行)

大宅

Hi 騎呢媽媽,

想問你在physical 是否真的減到肥, 減到幾多用幾耐時間及幾多錢呢?
Thanks

複式洋房

我不嬲係philip wain做開M6同其他療程, 但係覺得佢太貴(雖然o的服務非常好), 跟住, 我上bk發現有其他mama post 出o黎話係physical做M6好抵, 所以我咪自己去中環問o下, 佢咁o岩有o的promotion, 試做價好平, 咪去試o下囉, 我前年9月join, 佢話如果你未做完其他美容院o的treatment, 可以完成曬, 然後再做, 時間由第一次做計起, for example, 我2002年9月join, treatment 有效期為時3個月, 咁我係philip wain 重有course, 要2003年4月先做得, 咁佢計o既有效期由2003年4月至6月etc。 我記得我成半年後先做第一次M6, 但佢已經由M6 ST 轉 o左做 M6 KEY, 我見到佢
o地幾抵, 咪試o下買多o的course做o下囉。

我做M6都係為o左收o下線條, keep o下, 等自己無咁易肥
o乍, 無話要減幾多磅o架, 我而家一路都有keep住做M6, 都做o左成兩年o架啦, 用o左........幾萬啦

不過, 因為我呢o的懶人, 唔想做運動, 又想自己靚, 所以唯有洗錢囉, 都幾肉痛o架, 因為屋企咁駛我開支咁多, 我先可以有錢做o的咁o野o乍, 不過, 我做完o的package, 可能都唔會join o架啦, 費事啦, 好似無底深潭咁........

所以, 如果大家想減肥, 都係要節食同做運動o架, 千祈唔好懶呀(不過, 識得話人唔識話自己 :-P :-P :-P :-P :-P

首頁

尾頁

跳至