家事百科

跳至

首頁

尾頁

子爵府

"地專"有水好sin??

各位,
屋企d地專有dd水都好sin!!!!
有無計呀?? :-P

大宅

Re: "地專"有水好sin??

著膠拖鞋!! :-P 我屋企都係地磚架,如果拖地就好"扇"
所以被免危險,規定小朋友又好大人又好都要著拖鞋!
確保清潔,對拖鞋唔會著出街的!
[img]http://www.fopix.net/d/1156209-2/P1011006.JPG[img]

子爵府

我仔仔未夠兩歲,佢唔肯著拖鞋呀!! :-(

KK 寫道:
著膠拖鞋!! :-P 我屋企都係地磚架,如果拖地就好"扇"
所以被免危險,規定小朋友又好大人又好都要著拖鞋!
確保清潔,對拖鞋唔會著出街的!

大宅

我屋企都係地磚,如果地磚有水,其實著左拖鞋都會"扇",大人識就住,但小朋友就唔曉。

[size=medium]~himbb~
你指地磚有水,係唔係指拖完地之後 不如等小朋友
'目訓'左先拖地,平時用乾布,我奶奶就教我開住冷氣拖地,
個地會快o的乾,又舒服o的 :-P

禁止訪問

子爵府

zoeyiu 寫道:
我屋企都係地磚,如果地磚有水,其實著左拖鞋都會"扇",大人識就住,但小朋友就唔曉。

[size=medium]~himbb~
你指地磚有水,係唔係指拖完地之後 不如等小朋友
'目訓'左先拖地,平時用乾布,我奶奶就教我開住冷氣拖地,
個地會快o的乾,又舒服o的 :-P

Dear zoeyiu,

因為我想幫仔仔介片呀!!
佢一vivi甘就pk啦 :-( :-( ,所以先煩!!

民房

我都一 樣,因為我想幫仔仔介片,佢一尿尿就會pk,煩死!

首頁

尾頁

跳至