跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 方圓 於 08-6-9 22:26 發表

可能見過!我個朝6點幾入產房,瞓左邊第一張床!生完推咗我去6號房4號床位‧唔記得南定北座?
我仔仔出世時得2.96kg,早咗1個月出世,扁大碼.而家8.24kg ...

方圓,

你記唔記得你對面床個媽咪係咪叫到死去活來呢! 我老公比呢位太太嚇親, 成日話我生仔唔痛, 因為人地叫破喉嚨但我捱得無叫到, 真激死!

複式洋房

原文章由 ganda 於 08-6-10 23:53 發表

方圓,

你記唔記得你對面床個媽咪係咪叫到死去活來呢! 我老公比呢位太太嚇親, 成日話我生仔唔痛, 因為人地叫破喉嚨但我捱得無叫到, 真激死!

唔係太記得,自己都痛到死!
你仔仔出牙未呀!我見有啲bb五個幾有己出牙仔!

大宅

原文章由 方圓 於 08-6-19 23:04 發表

唔係太記得,自己都痛到死!
你仔仔出牙未呀!我見有啲bb五個幾有己出牙仔!

未呀, 不過流左好耐口水, 流得好勁, 一日換2條口水肩起碼.

你有無返健康院呀? 我返油麻地嗰間呀! 好彩啊仔全pass!
你住邊區呀? 我住油麻地, 有時間出黎同bb玩下呀?

你B幾重呀?

複式洋房

原文章由 ganda 於 08-6-21 01:23 發表

未呀, 不過流左好耐口水, 流得好勁, 一日換2條口水肩起碼.

你有無返健康院呀? 我返油麻地嗰間呀! 好彩啊仔全pass!
你住邊區呀? 我住油麻地, 有時間出黎同bb玩下呀?

你B幾重呀? ...

仔仔出緊下面2隻牙仔.
我住葵涌返南葵涌健康院最近,好呀!幾時呀!星期六/日就好啲老公唔使返工,PM & E-MAIL我啦!
[email protected]

[ 本文章最後由 方圓 於 08-7-6 00:46 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至