母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

洋房

留意今個星期五(30/04)下午12:30PM商業一台:衞生署人員講解母乳餵哺問題

今個星期五(30/04)下午12:30PM商業一台,有衞生署人員講解母乳餵哺問題,即時回答觀眾問題.

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 留意今個星期五(30/04)下午12:30PM商業一台

MANDYYYY
多謝報料,但我要返工,聽唔到.
如果你覺得有d特別既問題,方便就上來回報!
Thanks!
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 留意今個星期五(30/04)下午12:30PM商業一台

MANDYYYY ,
謝謝你通知大家! 置頂啦!
【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

版主

我有聽, 大家呢?

【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

大宅

glad,

咩內容??

版主

gigiso,
I have a copy. please check your email a/c.

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Glad
我想聽呀!
Thanks!
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

子爵府

醒目開學勳章

Glad,

Can I have the copy too? Thanks.

My email : [email protected]

大宅

THX, GLAD!

版主

gigiso,
今日凌晨送錯了file, 剛完成正確的, 請收mail.

Xanthe,
也送出了.

冰極,
請你留 email address 在此, 或者 PM 予我. THANKS!

別墅

Glad,
我都想要一份copy, 可以send 一份給我嗎?

email: [email protected]

唔該晒你!
泡泡媽咪

大宅

glad:
可唔可以也預我一份??thank you very much

re:之前話阿b已一歲.......
之前冇覆你,sorry!係呀,時間過得好快,
眨下眼又話1歲,見佢而家咁"活躍"(即係曳)
好懷念佢初生果時.........
咁你個b(noddy)呢?仲有冇叫自己做"黃帝蕉"?? :-P
孩子, 忠﹔請不要為了利益,隨便出賣別人。 孝﹔是我對你唯一的要求。 仁﹔仁者無敵,善待你身邊的人,便不會有敵人。 愛﹔珍惜你所擁有人和事。 在我而言,你已是個完美的人。 2003年2月8日出世

版主

Re: 留意今個星期五(30/04)下午12:30PM商業一台:衞生署人員講解母乳餵哺問題

泡泡媽咪, siukitma,
下班前, 傳送給你們!

siukitma,
你那副"兆傑"對聯好"正"啊!
沒回覆, 別放心裡! 大家都明白的, 不會介懷! 我都會啦! 大家見諒的, 對嗎?
我個小司機都眨下眼就4歲啦! 最近沒有再用"蕉"做代號了. 有時都想將佢當蕉吃到肚裡去, 他的跨張想像力真係好抵死.
大家努力!

泡泡媽咪,
泡泡都一歲了! 是否昨天或前天呢? 因為見你在那天改大頭照做到懵懵, 昨天定前天呢? anyway, 祝泡泡一歲生日快樂!

子爵府

醒目開學勳章

Re: 留意今個星期五(30/04)下午12:30PM商業一台:衞生署人員講解母乳餵哺問題

Glad,

我還未收到,可否再send給我呢?Thanks.

版主

Xanthe,
不好意思! 剛才check 信箱, 收到3個不成功送出電郵的通知, 其中一個是你的. 因為個 file size 有 2.32MB, 超出你信箱的剩餘空間, 所以請你另開一個新信箱, 又或者將現用的信箱騰出空間, 才可接收到.

此外,
泡泡媽咪和gigiso也該是同樣原因, 也會收不到.

請在安排後通知我, 讓我盡快傳給大家.

複式洋房

Glad,

Can I have a copy?
please send to [email protected]
thanks!

大宅

Glad,

Please check PM. Thanks a lot.
我有兩個小寶貝!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

GLAD,

請EMAIL給我!
[email protected]
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

大宅

GLAD,
我CHK過EMAIL, 不過返工未得閒聽, 但已收到!
THX A LOT!

別墅

I want to have this information, pls email one copy to me, thank!
[email protected]

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊