跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

女人係鍾意講㗎嘛.我好多時講完舒服晒. just call me

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-5-21 11:12 發表
其實我lee排都有好多嘢煩, 前2日放工, 攞起電話, 都唔知可以打比誰, 我怕我一開口就失控 , 而且每人都有自己的煩惱事情, 可能我這些只是九牛一毛, 所以都係冇打比你們 ...

cammy

電話係用嚟打架, 攞起電話唔打咁個電話就冇用架喇!, 至於朋友係互相扶持, 互相關懷, 互相問候, 互相安慰, 你唔享用以上各項朋友就冇存在價值, 乜你唔當我哋係你朋友咩?傻瓜!

話之你雞毛蒜皮嘅事只要你想搵人傾下, 呻下, 晒下, 安慰下你都可以打比我哋, 我相信我哋冇人唔聽你電話嘅, 如果有你話我知, 等我幫你踼佢返傻瓜星教導一下

子爵府

0704的媽媽真係............ 令人好感動!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 高比 於 08-5-21 11:47 發表
0704的媽媽真係............ 令人好感動!

你唔好唔記得你都係其中一份子喎!唔好 係應該驕傲至真

珍珠宮

講得好

原文章由 高比 於 08-5-21 10:56 發表
emily, 唔好咁客氣啦! 我地個個都想你好, 想身邊所有人幸福快樂!!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 babycanny 於 08-5-21 11:44 發表

cammy

電話係用嚟打架, 攞起電話唔打咁個電話就冇用架喇!, 至於朋友係互相扶持, 互相關懷, 互相問候, 互相安慰, 你唔享用以上各項朋友就冇存在價值, 乜你唔當我哋係你朋友咩?傻瓜!

之唔係當你係"傻瓜"囉

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 小倩 於 08-5-21 12:10 發表

之唔係當你係"傻瓜"囉

老師你又係度煽風點火啦!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 babycanny 於 08-5-21 12:17 發表

老師你又係度煽風點火啦!

車, 我煽你無好處~
都無燒豬食

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 iamchingching 於 08-5-21 11:10 發表

點會呢, 我係其他討論區都成日見你有出手解答, 出心出力 ! 而且係呢樹個個咁好人 , 大家都係朋友呀!

真係慚愧~
講兩句嘢就識~
但係話好似你地咁, 一有事就打電話問候/吹水.. 我就一定無
好驚煩到人

伯爵府

原文章由 小倩 於 08-5-21 12:26 發表

車, 我煽你無好處~
都無燒豬食

佢呢排都唔得閒上嚟 啦~

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 小倩 於 08-5-21 12:26 發表

車, 我煽你無好處~
都無燒豬食

路過

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 kerkermui 於 08-5-21 12:29 發表

佢呢排都唔得閒上嚟 啦~

yes

子爵府

豬, 今日兩隻細豬點呀?

王國長老

原文章由 高比 於 08-5-21 14:58 發表
豬, 今日兩隻細豬點呀?

交響樂.....“咳咳"..."咳咳咳咳"...."咳".....咳咳咳咳咳"..."咳咳咳咳"..."咳"

你不如PM個account比我吖,我成日心掛掛D利息,好驚変$1500mouth:

伯爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-5-21 16:11 發表

你不如PM個account比我吖,我成日心掛掛D利息,好驚変$1500mouth:mouth:" />

高比~ 你轉咗行咩?

[ 本文章最後由 kerkermui 於 08-5-21 16:33 編輯 ]

子爵府

原文章由 kerkermui 於 08-5-21 16:14 發表

高比~ 你咗行咩?

mouth: mouth: 轉行

伯爵府

原文章由 chunyatmama 於 08-5-21 16:16 發表

mouth: mouth: 轉行

hehe~ 手快快.. 食字添~~~

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-5-21 16:11 發表

交響樂.....“咳咳"..."咳咳咳咳"...."咳".....咳咳咳咳咳"..."咳咳咳咳"..."咳"

你不如PM個account比我吖,我成日心掛掛D利息,好驚変$1500mouth:mouth:" />

亞豬, 高比委託我計算直至今日為止已經係15,000喇

[ 本文章最後由 babycanny 於 08-5-21 16:51 編輯 ]

王國長老

原文章由 babycanny 於 08-5-21 16:44 發表
亞豬, 高比委託我計算直至今日為止已經15,000喇

又話屯門土話

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 小倩 於 08-5-21 16:48 發表

又話屯門土話

改咗喇

首頁
12345...8

尾頁

跳至