單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我老公在我個仔三個月時就出去玩女人,由於我好難過,所以我搬走咗。當時我沒有帶走個仔,依然比奶奶凑,一來我當時話帶走個仔我奶奶哭得死去活來,ニ來我大哥大嫂叫我唔好帶個仔走住,睇個死佬点都一定要養個仔。好啦!我心軟比奶奶帶個仔返一陣大陸,預佢一頭半個月啦!点知我打電話比奶奶,佢講好多傷害我的說話,話我一個月放兩日假,坐船上去睇仔(車程加坐船差不多三個鐘)費用來回$500、佢話我唔捨得比就佢比,又話我之前每日返去睇個仔個幾鐘,對個仔有感情咩!又話我衹係為自己,無為他老人家着想!又講好多道理,我話你估我想,是你個仔做對唔住我的事,奶奶又話佢唔想理。難道是我錯!是我欠咗你一家人,我前世殺咗你全家,今日老公咁對我,奶奶又帶咗我個仔走!這段時間我真正睇到咩叫反轉豬肚就係屎!我決定帶個仔帶香港,我唔返工自已凑返,各位媽媽我係一個好借鏡!第日應該有咩事都一定要帶仔女走,否則男家睇死,包括當初個死佬以為佢玩完我都唔會搬走,仲覺得無錯。到我搬走佢先識驚,當我考慮原諒他時,奶奶就做d咁嘅事,我心淡啦!原來話當我係女係假嘅!個仔係佢手上就反哂豬肚比我睇!究竟佢哋係咩人我今日終於睇得一清二楚,我決定要返個仔,幾辛苦要湊大個仔都好,都唔想比你哋睇死,一時心軟就後悔終身。
囝囝先係我至愛!

珍珠宮

YES!!!

我支持你!!!

我都係好辛苦才能取回個女的。

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

等待驗證會員

99始終係男家人,又點會真心幫你, 快D攞番個仔自己湊添呀,咪比99係個細路面前講衰你,咁你連個仔都冇埋。

唔好嬲la,仔女一定要跟自己身架,好快D攞個仔番黎啦!

禁止發言

複式洋房

99一定唔會幫你,什至唔知你老公d野,男人可以好私自,會將自己d衰野收埋,如果你真係唔捨得個仔,你要取回,唔係將來會後悔.....

複式洋房

原文章由 心淡.宏 於 08-5-21 02:32 發表
我老公在我個仔三個月時就出去玩女人,由於我好難過,所以我搬走咗。當時我沒有帶走個仔,依然比奶奶凑,一來我當時話帶走個仔我奶奶哭得死去活來,ニ來我大哥大嫂叫我唔好帶個仔走住,睇個死佬点都一定要養個仔。好啦!我心軟比奶 ...

一定要接番亞仔番黎呀, 雖然single mom 係好辛苦, 但你一定要支持落去, 有咩唔開心就同我地講啦, 加油呀

珍珠宮

根本佢地就唔可信, 唔好唔開心啦. 自己放工湊番囉~好似我咁咋ma, 你有咩唔就打比我吹水啦~所以我就完全同佢and屋企人都冇來往就係咁解,就算一齊緊我都唔會交比佢屋企人......因為我驚發生咩事上黎要搶個仔~你番到屋企搞掂晒野打比我啦

大宅

re

唔好理人怎麼說,個仔係妳生,
好像我,就算錯不在我, 衰老賭錢 & 去找女人.
奶奶係會原諒佢個仔, 就好像我們原諒自己個仔做錯事,
就唔原諒老公. 至個仔, 一定跟自己,我家人叫我唔好要個仔,
妳們收聲, 個仔是我生,一定要跟我.

現在個仔12ages. 每朝送他返學,不知幾幸福.我們手拖手回學校.
他跟我一樣高, 我叫他保護媽咪....

希望妳幸福

大宅

其實男家d人講野係唔可以信.何況你地分居左.好似我咁.6299成日叫我帶個仔返去佢地度.叫我唔好理個死佬.因個死佬係度住嘛.
62話由佢開心.唔好理佢.唉.我一返去佢地度我個心好似有點不知所措咁.佢又成日叫我返.我哦一聲又算.返唔返由我選定.其實佢地係幫住個仔啦.同埋唔想見唔到個孫.
但我家人同朋友都話應該叫佢地黎你度睇個孫.
我62同99都好後生行得郁
但上次返去我62突然同我講難得有日假都想係屋企休息.唔想出街.我沒有講要佢地黎我度.反而佢咁講.有點唔開心
不過佢許多時都會走出去行街.
咁你覺得佢信唔信得過

[ 本文章最後由 bobby711 於 08-5-22 11:29 編輯 ]

禁止發言

禁止發言

複式洋房

原文章由 SingleDaddy 於 08-5-22 15:47 發表

also single daddy will support you here too

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 心淡.宏 於 08-5-21 02:32 發表
我老公在我個仔三個月時就出去玩女人,由於我好難過,所以我搬走咗。當時我沒有帶走個仔,依然比奶奶凑,一來我當時話帶走個仔我奶奶哭得死去活來,ニ來我大哥大嫂叫我唔好帶個仔走住,睇個死佬点都一定要養個仔。好啦!我心軟比奶 ...

妳會幾時帶個仔回香港呀!妳已經想通了,就快好行動LA..免得夜長夢多..... 辛苦都要行下去呀.....我們支持妳
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

複式洋房

原文章由 SingleDaddy 於 08-5-22 15:44 發表

I do not agree 男人可以好私自 because women are the same too. No difference

Sorry!
i agreed that the women are the same too.

首頁

尾頁

跳至