論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

kc-01k,

Pls PM me the information too!Thanks!

大宅

回覆 #6 kc_01k 的文章

Hi,
COuld you please pass the cam info. to me?

[email protected]

Thanks.

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大家

原文章由 Chaochao 於 08-5-23 17:02 發表
請問可否pm cam 資料比我, 有冇demo ?? 我很想裝, 但無奈公司firewall 很強, 睇唔到, 正explore 有冇公司可用的cam.

謝謝!

樓上所有媽咪, 我已SEND PM 或 EMAIL 比你地啦.

firewall 我唔知會唔會block個呢個cam既IP, (FIREWAL強弱間間公司setting唔同) 我電腦知識有限:

大家試吓咁oY.

我家姐o係舊公司, 都有咁既問題.

佢就同老頂講, 話可唔可以要求 IT department, 唔好block佢個cam既IP, 佢老頂真係批呀, 因為各媽咪都係想睇吓個b啫, 大家試吓問啦. (如果真係block左既) 問吓無壞啫!

男爵府

你好呀!我都想要D資料阿,可否SEND給,[email protected]!
唔該曬!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 wingwantze 於 08-5-23 21:26 發表
你好呀!我都想要D資料阿,可否SEND給,[email protected]!
唔該曬!

wingwantze

Information has been sent to your email, pls. check.

首頁

尾頁

跳至