懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

I now see 陳麗燕 but hear many bad words about her. And I also hear many good words about 巫少慈 and 周美仙? Can you share your view?

大宅

我之前係睇巫醫生既, 我覺得佢幾好, 份人又好又細心, 價錢又唔算太貴囉

珍珠宮

畀面勳章

陳麗燕同一時間會睇2個症...我之前婦科睇左佢8年..我有卵巢多囊症佢睇唔到...仲話我係季經..到結左婚想生仔搵佢食排卵丸就OK.好EASY....點知我結婚後試左年幾..搵佢睇年檢,佢睇唔到我子宮生滿晒色肉..仲要我因為尿道炎去睇另一個醫生時至發現,時間相距我睇陳既時間2個月到,後手個醫生話無理由佢睇唔到,因為D色肉生得咁多(出到子宮頸口),唔係3,4個月既時間會生出黎...之後做手術..一年後....因為價錢問題,我再一次睇睇返陳,睇年檢同關於想生BB既事,佢當日同我講話我跟本無排卵點可以有BB..我足足睇左佢8年啦..果一刻先同我講D咁既野..仲話幫我唔到..寫紙我排威院,我果刻係晴天x天霹靂,我亦有問佢,除左政府.佢有沒其他醫生可介紹俾我,佢同我講,有都好貴...都唔知係咩醫生..咩態度...好彩之後我上網,有人介紹我識到董醫生...董醫生好過佢過億萬倍...

我都聽過人講巫醫生同周醫生OK..不過周醫生就COOL D咁囉

洋房

YES Dr Tung is fantastic and extremely caring. I like her so much!!!!

原文章由 arale1668 於 08-5-21 17:29 發表
陳麗燕同一時間會睇2個症...我之前婦科睇左佢8年..我有卵巢多囊症佢睇唔到...仲話我係季經..到結左婚想生仔搵佢食排卵丸就OK.好EASY....點知我結婚後試左年幾..搵佢睇年檢,佢睇唔到我子宮生滿晒色肉..仲要我因為尿道 ...

洋房

arale1668, thanks so much for your comments. I feel very worried now and don't know if I shall change doctor.

I heard a few comments saying even though 陳麗燕 is very cool and very quick at regular checkup, but she performs professionally during operations and has helped many mothers in smooth delivery. That is also very important when deciding a doctor.

原文章由 arale1668 於 08-5-21 17:29 發表
陳麗燕同一時間會睇2個症...我之前婦科睇左佢8年..我有卵巢多囊症佢睇唔到...仲話我係季經..到結左婚想生仔搵佢食排卵丸就OK.好EASY....點知我結婚後試左年幾..搵佢睇年檢,佢睇唔到我子宮生滿晒色肉..仲要我因為尿道 ...

大宅

我之前係睇第2個唔出名既醫生,佢個到冇得照4d,咁我就揀左巫醫生佢真係好好,好細心,照左成20min我bb都唔肯比我睇佢個樣,好彩到最後都照到,老公都覺得佢好nice同好有耐性,之後既產檢次次都係搵佢haha,但佢好full架,要早好多book架!

首頁

尾頁

跳至