婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

洋房

廿幾歲嗰啲新抱,通常啲6299幾多歲,係咪都係成日擺款嗰啲?

男爵府

62當自己皇帝~成6字頭...99就5字頭...成日掛住錢~

大宅

62 50歲,奶奶48, 62個第二任老婆就40歲
62好嚴肅,不過對我地好好,奶奶就超煩,近呢幾年好萌塞,又污 wer
,而62個老婆就好好,不過都係睇個錢字好重

複式洋房

我6299都係五十幾

99就無乜野, 不過就鍾意搞搞震

62就勁鐘意擺款, 無料扮有料, 無知扮智者, 大男人都飛起, 總之就勁唔掂

公爵府

我99係世紀異型,好恐怖!佢65歲個腦塞實左,應該有老人痴呆,個pk尋日又發作話我偷野,我叫佢報驚,佢又唔去,本來都諗住忍佢,點知個PK話唔見野一定係我偷仲對住我仔講,你呀媽偷野,第時你地都係做賊,佢唔見左部十幾年款O既手提,拿去擋鋪都無人要
佢仲癲到話懷疑佢個仔搞我女(我女歲半)
叫我唔好比老公同妹妹沖涼,總之佢個腦唔知諗乜唔係正常人一個,我都唔知仲要忍佢幾耐

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我62 5x,99就47,8咁上下!
佢地兩個就冇擺款,只係非常超級勁無知!!冇知識+冇常識!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

62 50出頭,99未夠50...
6299都好好人,佢地都係現代人,學識佢地就冇啦,不過有常識,有禮貌,....唔會亂黎..
錢:永無計較!!我老公同佢d家姐都無比家用,但6299覺得冇所謂,因為d女要供屋,個仔要養b,無多餘錢比係正常(但姑9們,一年去5-6次旅行)..仲叫姑9多d返黎食飯,等佢地慳d買送錢..
家務:佢地做晒!!我有提出過幫手,但佢地係我起身之前攪掂晒!(我10點起身)..我媽咪有叫我早d起身做,但99話佢老人家唔訓得...

大宅

我99初初十足十大奶奶, 而家冇人理佢做咩戲, 擺款都冇人理啦.

大宅

62 60幾
99 40-50啦
我62幾NICE架喎!
99就,算啦,反正而家一個月先見一次,咪忍下LOR!
當自己時運高LOR!

大宅

我62 59歲, 99應該55度...
男既十分大男人... 又擺款...
女既就偏心...

唉, 每次對住佢地都無野講, 都唔夾, 唔岩傾

伯爵府

我62係58歲; 99就56歲, touch wood同999都幾好傾, 因為我場1有共同敵人係超賤62!!!!!!. 佢反而同我講野仲多過c6..

男爵府

我62就53, 99就50, 但係兩個d思想都係好太年紀咁, 佢地對我都Okay, 但係同佢地無乜話題。

大宅

我62同99都成7張幾,
62係唔聲唔聲平時笑笑口,但係係你背後插左一刀都唔知,
99講是講非,講成日話自己叻,成日都話我個樣唔好,個樣唔得,湊bb唔得,成日講我屋企人,一句講鄉下婆一名,永遠都唔合佢口意,

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

我奶奶56...我老爺58...我奶奶除左個樣嚴肅...基本上無咩野...我老爺對我好好...

[url=http://lilypie.com][img]

複式洋房

要擺款的話, 年齡,學識, 思想新唔新潮都唔係一個標準. 最重要係佢哋的人格.
我老爺68歲,99就59, 我62退休以前仲係銀行經理, 佢哋結婚那個年代, 有咗才結婚, 係修家的事, 佢哋思想咁開放又有學識. 咪一樣擺款.
唔順佢哋意, 仲要鬧我媽唔識教女.

[ 本文章最後由 gragra2008 於 08-5-22 23:02 編輯 ]

洋房

我62~49, 99~4X,兩個都好錫我同兩個仔,平時我大仔放學都係62幫我湊,99就揸巴士,我放完產假細仔就會俾我媽咪湊,因為62唔係成日得閒,行開行埋可以叫人幫手睇住惑者我攞假湊仔,(大仔差唔多5歲)如果唔係,我細仔都會俾埋62湊,我就唔使兩邊走,我返工都係做兼職,方便攞假,佢哋絕對唔會擺款

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

我 62 六十幾, 99 細佢 10 年, 但佢地一早已經離左婚各有各住, 62 好少見, 係有少少囉疏但好易相處乜都無所謂我地後生想點就點, 99 就好鐘意同 D 後生玩所以同我相處都 OK 一 D 架子都冇, 但佢講野有時唔係好經大腦我會好直接咁同佢講, 佢又唔嬲仲話我唔講佢真係唔知傻更更咁mouth:不過如果係外人得罪佢就完全就唔係咁講啦.

[ 本文章最後由 usbaby 於 08-5-23 06:34 編輯 ]

大宅

99 51歲,無62~
慶幸我99無擺出一個99款,不過佢間唔中就有d古法秘方,但次次都比我reject~

大宅

我18歲就人媽咪(大肚先嫁)..個女十個月了
99岩岩50..62??我估5x...
99會係姑9,c6面前成日講我,再大聲個次:都唔知佢點做人新抱..加上佢係印尼華僑,成日講:嫁雞隨雞,嫁狗隨狗,指我要佢地d風族..
最好笑係:佢見到印尼人會叫人地做"呀差",
咁佢自己又係乜野呢?

首頁

尾頁

跳至