嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

邊隻pazzle地墊比較好?唔想要有膠味,日本城果d.....在那裡買到,幾多$$呀,多謝分享

別墅

就算貴...
都要買一大塊過個d膠地墊...
因為散裝個d陣味好耐都唔散
仲有日本城個d唔好買
因為我買過...
大細不一... 表面唔平滑唔知點解有孔...
仲有陣膠味我吹3日都仲係度...

子爵府

虎到金來勳章 DHA勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

同意一大塊地墊好.
TW千色店床上用品部有Hello Kitty 一大塊地墊$149, 非Hello Kitty $99-139, 無膠, 幾好用, 但不是Made in Japan,
只有Thomas是Made in Japan, 但size太大或太小. Thomas地墊則放在玩具部.

男爵府

一張過,but每次都要卷住,一用既時候咪唔平囉

別墅

尋日先响反斗城買左兩袋,一袋26塊$149.9,我買之前文過無膠味,日本成果d好臭

子爵府

虎到金來勳章 DHA勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

最初都怕不大方便, 但用後都ok.
地墊頭尾會有d堯起, 不過坐一坐就好快直, 我覺得收同放都好方便. 清潔完有水可以垂直放等它乾..

曾經向jusco見過Thomas pazzle地墊, 好大塊而且較貴.

子爵府

玩具反斗城有好多款, 1塊塊砌的, 膠味都唔係太大, 抺完放係到吹幾日, 膠味冇咗...

男爵府

好媽媽勳章

我一卷過同一塊塊都有買.
一卷過嗰d我就覺得佢唔夠厚lor.
一大塊嗰d我在玩具反斗城買. 非常好!! 不過, 我舊年買的時候係$99蚊4塊, 事隔1個月, $109, $129....而家好似要$149添呀!!! 搶錢

quote]原文章由 Doobi 於 08-5-22 15:48 發表
一張過,but每次都要卷住,一用既時候咪唔平囉 [/quote]

男爵府

一塊塊砌果d, 買返黎要抹, 跟住要放幾日吹下佢, 好快就無味架啦!! 一張過果d我都買過, 但真係唔夠厚架!

大宅

我都係用玩具反斗城大塊嗰d $149.9/4塊, 無膠味~~~
我試過一張過地墊, 比較薄身, 囝囝撞個頭落地痛到死, 我自己跪地都跪到膝頭都瘀晒.........用玩具反斗城puzzle地墊就好好多, 可能厚身 d 啦, 囝囝撞個頭落地都無咁痛~~~

別墅

我前兩日見荷花做緊會員特價(至月尾)...
地墊十塊裝$59.9買一送一

首頁

尾頁

跳至