跳至

首頁

尾頁

大宅

穎賢都係得2隻下門牙,而且同亮晶晶一樣仲未識行。

原文章由 Pooh529 於 08-5-22 01:03 發表
亮晶晶6個月就識爬, 初初都以為佢會好快就識行, 點知到依家差不多14個月都仲未識行, 仲有10個月出一隻牙, 11個月出一隻牙, 直至依家都仲未出第3隻牙, 都唔知幾時先再出牙 ...
****未經本人許可, 不得轉載****

複式洋房

自從sunday返完playgroup,冧冧豬見到啲同學仔識行,放學後返到屋企就開始唔洗扶嘢行了。原來平輩既影響真係好大!
我係2007年3月1日出世架!

Welcome to My Blog:
http://hk.myblog.yahoo.com/csk0305

大宅

其實小朋友去多d公園玩同睇小朋友,
見人地行得多,佢地會學得快d!!

我家Ashley都係一歲生日前先冒出兩隻下門牙,
最近一次過冒出三隻上門牙,第四隻上牙也就快出啦!!

雖然等得耐,但佢一出就出好多
而家問佢牙齒係邊?佢會伸手指摸下自己d牙齒
原文章由 Sokan 於 08-5-27 11:17 發表
自從sunday返完playgroup,冧冧豬見到啲同學仔識行,放學後返到屋企就開始唔洗扶嘢行了。原來平輩既影響真係好大!

民房

我阿仔都係到左1歲就識行,依家去街仲唔肯坐車,湊佢仲辛苦過返工 但我都覺得比佢多D同小朋友玩學嘢係快 D

大宅

我個仔都係14個月,未識自己行,要扶住才行到,

別墅

原文章由 Sokan 於 08-5-27 11:17 發表

我個仔岩岩過左個星期日,上幼潛班時就無端端自己識行,係咁行...行....行,我同老公都 "呆" 左,可能真係見到同學仔行,佢都一齊行.
細佬仔38週出世重3.29kg

大宅

仔仔玩了六堂PLAYGROP,都未可以放手自己行

複式洋房

Bob B都係驚跌而少行
有時見到我哋有嘢食,叫佢時佢會不自覺 咁離手行幾步,但真係幾步‧

首頁

尾頁

跳至