美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

我見到be beauty個網
如果6月生日的話, 登記做會員之後, 就可以得到一份
"icy white deluxe 24小時全方位美白套裝"
@w@

而且仲有一張去be beauty shop使用的65折優惠劵

感覺好平喔
link係下面~
www.bebeautyproduct.com

[ 本文章最後由 kila 於 08-5-28 10:26 編輯 ]

洋房

喔喔, 就到6月了~~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢間做FACIAL得唔得?

有冇人試過?

大宅

be=modern beauty, 成日比人投訴hardsell :;pppp:

別墅

kila 開左幾個topic 都係話見到bebeauty個網有免費美白套裝送@w@
(你用開好好用咩﹖定想sell 野呀)

be=modern beauty 囉~d product 唔得之餘...sell 到你暈...大家唔好上當呀...
我join 左佢地的facial..而家都好少去做..因為次次去做次次sell ...姊妹唔好上當...

民房

係la,見佢不停開同一个be/modern 嘅topic 叫人去試,呢間野超hardsell ,由入门口sell 到出門口,...一个字..煩....提醒各位媽咪,想做水鱼就去la...

洋房

其實, 我只係上黎post果時, 係咁去左個網頁錯誤ger頁面, 所以先禁左好多下= =
我都唔知原來開左好多post= ="
大家對不起= ="

首頁

尾頁

跳至