自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

6個月以上,邊度多得意款呀

男爵府

o係新世界買左套hello kitty俾亞囡, 我見jusco都好多款~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

禁止訪問

男爵府

jusco

大宅

邊度有toonsland, 我昨天係銅鑼灣,見到trendyland, giftland...但係無toonsland

原文章由 OneMoreDay 於 08-5-22 15:08 發表
Toonsland, around $100

伯爵府

原文章由 2bbma 於 08-5-23 14:42 發表
邊度有toonsland, 我昨天係銅鑼灣,見到trendyland, giftland...但係無toonsland

sogo可能有

大宅

今天在永安買佐件新幹線80碼, $125.30
SALES 話一歲以下都係穿80碼.

禁止訪問

大宅

見到elle, 不過見唔到泳裝

原文章由 TAKTAKB 於 08-5-23 14:53 發表

sogo可能有

男爵府

我上次係葵涌廣場3樓見到.
有d幾十至百幾
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

請各位注意...請勿在此張貼廣告...包括二手市場廣告...如再有發現...topic將會被del...多謝各位合作!!

[ 本文章最後由 貝貝 於 08-5-31 21:54 編輯 ]

複式洋房

try H&M ah. around HKD100. quality is ok and looks pretty too.

bblccj

男爵府

早幾日我係一田買咗件連身新幹線泳衣, $99, 不過好似得返背心款

大宅

sogo 21樓 呢幾日做Thomas展 有hello kitty, melody, 新幹線泳兒賣 有三點式 有一件頭 都幾可愛架 $99-$12x 咁上下啦

男爵府

想問邊度有baby男仔裝既泳衣??
如5~6個月baby男仔係咪唔可以著泳褲驚冷親架??
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

男爵府

馬鞍山千色做緊4折,上星期我買左bob同芝麻街各一件,連身長袖男仔泳裝,原價$149@,我買2件只用$120.

好似最後這兩日.

大宅

原文章由 bblccj 於 08-5-31 22:02 發表
try H&M ah. around HKD100. quality is ok and looks pretty too.

bblccj

係咩, 乜H&M都有咩? 係咪中環嗰間至有? 知唔知圓方嗰間有冇??

首頁

尾頁

跳至