自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我冇睇落去, 只見到個BB同條蛇就close左了, 因為我可以諗到有幾恐怖, 人命唔係講玩, 請樓主以後不要發布這些不必要的video, 以免讓好此道者得逞.......

[ 本文章最後由 Johnnylaisma 於 08-5-23 15:03 編輯 ]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

我都覺得好離譜,點解要甘對個b

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

個bb好慘....我睇到一半已經唔想再睇落去.....

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

複式洋房

變態.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

禁止訪問

男爵府

大宅

忽忽地....:;pppp: :;pppp:

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 ting2222 於 08-5-22 14:21 發表
好驚呀.....睇到心都離埋..

mouth: 我都有同感......太可怕啦
人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

大宅

佢父母係咪忽左:;pppp:
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

複式洋房

邊有人會捨得畀個bb咁做架.. 太恐怖喇~~

大宅

別墅

佢屋企人係咪癲架

侯爵府

子爵府

有無搞x錯, 個bb咁會好易死架, 啲大人係咪死晒呀, 重可以咁拍條片出嚟放上網, 痴線架....

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

痴痴地架

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

d 人係未痴線架? 我睇見到 , 佢地仲笑, 好變態呀~~~

首頁

尾頁

跳至