自由報料

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁好抵吖

大宅

你是否 "特輪穌" 位micky 亞, 真的好抵, 顏色重很漂亮.

答其他媽媽:

十分保温我想不會拉, 因為没有胆, 旦有保溫袋...sales 說一二個小時應該ok.

我用來中午送飯給兒子, 所以對我没有大問題, 而且對小朋友而言很容易開關.

原文章由 1928mickey 於 08-5-22 17:27 發表
咁好抵吖

大宅

有無mama住tko又將會順便去買呀
我要睇小朋友唔方便去,如果可以我想要2個呀
可以幫助就pm我啦!
我係驅魔人媽媽

別墅

都幾抵喎

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔知上環有無呢
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

我在上環買的.

原文章由 bebu123 於 08-5-22 18:05 發表
唔知上環有無呢

子爵府

原文章由 happymamma 於 08-5-22 15:33 發表
其它地方有無得賣呀

yes....Jusco/Citistore......it has other colour(blue/pink).....other size!!!

[ 本文章最後由 over737 於 08-5-22 19:26 編輯 ]

大宅

delete

原文章由 over737 於 08-5-22 18:32 發表

yes....Jusco?Citistore......iit has other colour(blue/pink).....other size!!!

[ 本文章最後由 CarChu 於 08-5-22 19:20 編輯 ]

禁止訪問

男爵府

CarChu & 各位靚媽,

報告: 尖東冇得賣

大宅

玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

大宅

不用哭, 上環和tko有, 只怕不知道會否有足夠的貨, 我今早在上環見到有很多, 有很多其他部門的sales 見到也 "眼金金" 問我在那兒拿, 還有些在同一department 的sales 立刻過去看, 我自己覺得真的幾靚及幾平.

你可以的話, 去上環睇下啦.

原文章由 Kinexma 於 08-5-22 21:54 發表
CarChu & 各位靚媽,

報告: 尖東冇得賣

伯爵府

hi carchu,

好耐無聯絡lu.....
今日我都有約埋上環bk mami一齊去上環shopping呀.

謝謝你報料, 等我明天去look下先.
請問係咪地庫果層, 今日經過地庫唔多覺...thanks.

大宅

Hello Helenjoe,

你見不到是正常的...因為這個飯盒放在沙煲那旁邊, 即康寧煲向前行少少, 在右手邊, 我相信很多sales也不佑知放在那兒因為有很多sales 見到時當眼甘甘, 問我在那兒拿呢!

原文章由 helenjoe 於 08-5-22 22:50 發表
hi carchu,

好耐無聯絡lu.....
今日我都有約埋上環bk mami一齊去上環shopping呀.

謝謝你報料, 等我明天去look下先.
請問係咪地庫果層, 今日經過地庫唔多覺...thanks. ...

男爵府

各位用過的媽咪,

佢的塑膠料, 特別難洗, 洗完後還覺得'肥林林' 咁, 一定要用多 d 洗潔精去 摔。

伯爵府

原文章由 CarChu 於 08-5-23 05:15 發表
Hello Helenjoe,

你見不到是正常的...因為這個飯盒放在沙煲那旁邊, 即康寧煲向前行少少, 在右手邊, 我相信很多sales也不佑知放在那兒因為有很多sales 見到時當眼甘甘, 問我在那兒拿呢!

...

hi carchu,

oic...昨天我都有經沙煲果邊, 真係看唔到.
今日我會再去過, 謝謝你.

男爵府

我係上環買到啦 !$78

近tiger 熱水壺, thermos 真空煲個邊, 放係拍牆個度既架度, 有兩個色, 仲有好多貨.

大宅

我之前都係吉之島買左一set,但我買果set係一盒三件加埋個袋,有兩個盒同埋一個方型水樽(同幅圖一樣),但就冇筷子,我都係用黎送飯比亞女響學校食,一個盒裝飯(冇分隔),一個盒裝"送"(有兩隔),水樽就裝飲品(蜜糖水/涼茶等),由煮好至亞女響學校開飯為止,大約1個鐘,亞女話仲好熱(冬天時候仲係熱熱地),可能會袋本身有d保溫物料可以keep warm啦,我覺得抵買,我買既時候好似$69(??),我見當時有另一款較大,但就貴少少冇水樽囉,視乎個人需要!
豬仔兔

大宅

千色會唔會都係咁平架.....
我係驅魔人媽媽

子爵府

原文章由 Lily2003 於 08-5-23 09:48 發表
各位用過的媽咪,

佢的塑膠料, 特別難洗, 洗完後還覺得'肥林林' 咁, 一定要用多 d 洗潔精去 摔。

其實洗呢D塑膠嘢用百潔布洗係唔夠乾淨......最好用碗布+洗潔精去捽.....過水時再用碗布捽多次就OK喇!!!

首頁

尾頁

跳至