意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 206|主題: 123689

沙田電眼睫毛邊度好?

侯爵府

國民生產總值:22817

2018勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

沙田電眼睫毛邊度好?

最好當然要平,靚,正;請各位介紹一下.

子爵府

國民生產總值:13326

Re: 沙田電眼睫毛邊度好?

沙田廣場!
在皇都酒樓門口,如果有promo就$80!
平時冇promo就要$230。
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

大宅

國民生產總值:4699

禾輋商場地鋪,每次經過都做緊特價 $99, original 好似 $150, 去過2次,覺得okay!

侯爵府

哦,乜沙田區咁貴架~我見好多地方都唔駛1百蚊...如果仲有麻煩提供.

侯爵府

好驚哦去到...皇都已不是皇都而且美容院應該執左啦.
仲有無其他介紹??

tiffany_wong23 寫道:
沙田廣場!
在皇都酒樓門口,如果有promo就$80!
平時冇promo就要$230。

侯爵府

請問有無好心人士可以提供電眼睫毛好地方for沙田區呀???我其實幫妹妹問,因佢見我之前響bk找到2間好舖頭[將軍澳區]...所以佢叫我幫手問句,佢搵得好辛苦都唔知邊處好...請各位提供.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.