興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

星期幾生的孩子......分析得很準喔!!

>
> >
> > >真的好準喔! 我就是星期一的孩子
> > >>> > >
> > >>> > >星 期 一 出 生 的 孩 子 , 相貌還不錯。
> > >>> > >星 期 二 出 生 的 孩 子 , 充滿喜樂。
> > >>> > >星 期 三 出 生 的 孩 子 , 比較多憂愁。
> > >>> > >星 期 四 出 生 的 孩 子 , 有很遠的路要走。
> > >>> > >星 期 五 出 生 的 孩 子 , 懂得愛和付出。
> > >>> > >星 期 六 出 生 的 孩 子 , 要很努力的謀生。
> > >>> > >星 期 天 出 生 的 孩 子 , 正直而有智慧,善良又快樂。
> > >>> > >
> > >>> > >不知道自己星期幾生嗎?由下面的網頁就可以查得到喔...^^
> > >>> > >
> > >>> > >< http://www.teamnice.com/HKinfor/Calendar_hk.htm
> > >>> >
> > >>>
> > >>
> > >
> > >.
> > >
> >
>

洋房

Re: 星期幾生的孩子......分析得很準喔!!

我唔覺得準因為我老公是星期五出世,但卻不懂得付出.連生果都是買自己果份.好鬼自私.唔似佢講得咁好.

大宅

我老公星期二, 無乜話準唔準
我自己星期天, 都幾準, 係智慧差少少
我仔仔星期五, 希望會準

男爵府

我個人認為就唔係咁準.

侯爵府

畀面勳章

thanks for sharing

珍珠宮

侯爵府

男爵府

thanks~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

大宅

thanks for sharing!!

首頁

尾頁

跳至